Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÖNISMERET

Cikkek

Kozsdi Tamás Vajon mennyi az élet?

2010.04.04

Kortalan és mindenkire igaz aki emberként él a Földön.
Ezen írás bárminemű terjesztése lehetséges (forrás megjelöléssel és változatlanul) akár interneten, körlevélben, bárhogy, bármilyen nyelven.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: ÖNISMERET | Hozzászólások: 0

Az NLP előfeltevései

2009.11.06

A 13 előfeltevés az NLP központi elveit, mintegy iránymutató filozófiáját, meggyőződéseit jelenti. Nem állítjuk, hogy ezek az elvek igazak vagy egyetemesek lennének. Nem is szükséges azt hinni, hogy igazak. Ezeket az elveket előfeltevéseknek nevezzük, mert előre feltételezzük, hogy igazak, és úgy is cselekszünk, mintha igazak lennének. Alapjába véve az életre vonatkozó etikai elvek egy csoportját alkotják.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: ÖNISMERET | Hozzászólások: 0

A ciprusi mágus tanításai

2009.11.06

Könyvismertető
Ugyancsak jelentős késéssel érkezett hozzánk Kyriacos C. Markides amerikai szociológus könyve, amelyben az önmagát Daszkalosznak nevezett ciprusi mágus rendkívül értékes információkat bocsátott az emberiség rendelkezésére. Ezek Johannan mestertől, vagy ismertebb nevén János evan­gélistától származnak, aki Szpirosz Sathi ciprusi mágust választotta ki arra, hogy üzeneteit eljuttassa a világnak. Az abszolút világból ily módon hozzánk érkező közlések igen sokrétűek voltak, és nagy­mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a parapszichológia egyes területei közötti összefüggéseket könnyebben meg­értsük.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: ÖNISMERET | Hozzászólások: 0

A tükör törvényei

2009.11.04

Az útkereső levelezőlistáról...1998-ból...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: ÖNISMERET | Hozzászólások: 0

Spirituális ötletbörze

2009.04.19

Hogyan működik az ötletbörze, milyen folyamatban változik a lelkiállapot közben, milyen módon tudjuk bekpapcsolni a véletlenek működését a kitűzött cél eléréséhez.

 

Hét lépés a pozitív gondolkodástól a pozitív életig

2009.02.24

Kurt Tepperwein: A szellemi törvények 
forrás: e-mail

 

Az önismeret egyéni útjai

2009.01.01

Ki vagyok? Miért születtem? Miért abban a családban születtem? Milyen rejtett erőforrásaim vannak? Hogyan változhatok? Min tudok változtatni? Hogyan tehetem életemet teljessé?

 

Tisztitsatok szívetek

2008.12.11

Czeke Andrástól Gyuri Fényfáján keresztül

 

A négy egyezség

2008.11.21

Évezredekkel ezelőtt a Toltékok jelentős közép-amerikai civilizációt alkottak. Felfedezték és megőrizték a misztikus tudást, melynek alapigazságai megeggyeznek a világban fellelhető ezoterikus hagyományokéval

Tanításuk négy egyszerű alapelvre épül,a  Négy Egyezségre. Aki ezt a négy elvet életmódként választja, bizton megtalálja a szeretetet és a boldogságot.

 

Néha csontvázról álmodok

2008.11.17

Ingrid Sjöstrand verse az 'Ami a szívedet nyomja' c kötetből

Kortárs svéd gyermekversek

(Móra Ferenc Könyvkiadó, Bp. 1998)