Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re:Sors, élet, valóság, illúzió

(News, 2014.09.09 22:16)

Klári, örülök, hogy érdemesnek tartod a terjesztésére.
Rá kérdeztem Arára a csak pozitív gondolkodással kapcsolatosan, mert ugye mindig azt halljuk, hogy csap pozitívan, a negatív történéseket ne is vegyük észre, mert energiát adunk neki, de amikor világunkban ömlik ránk a szenny, a negatív, a kegyetlen gyalázat nem lehet nem belebotlani és kezelnünk is kellene tudni, inkább mint hárítani és tagadni,... de hogyan gondolkodik róla ő?...ezt válaszolta amivel én is egyet értek:

" Én is úgy gondolom, hogy nem lehet csak pozitívan gondolkodni, nem is vagyunk képesek rá, amíg ebben a fizikai világban élünk. Ez a világ poláris, ami tudjuk, hogy azt jelenti, hogy a jó mellett, ellensúlyként, ott van a rossz is, a pozitív mellett a negatív. A kettő közül mindig csak vagy az egyiket tudjuk megtapasztalni, vagy a másikat. És hozzászoktunk, hogy a negatívat annyira rosszként éljük meg, hogy inkább nem akarunk szembesülni vele, megtagadjuk, elfojtjuk, ki akarjuk irtani még az írmagját is. Csak sajnos, ez lehetetlen. Ha hátat fordítunk neki, akkor hátulról támad, mert van, létezik, hiszen a világunk egyik fele negatív. Hiába mantrázzuk a pozitív gondolatokat, a tudatalatti mélyében mindig ott lapulnak a rég elfelejtett negativitások, amik felülírják a tudatosnak hitt választásainkat. Csak akkor szelídül meg a negatívum, és akkor tudjuk mi irányítani, ha szembenézünk vele, és elfogadjuk. Pont ezt csináljuk a tanfolyamaimon, illetve ezt tanuljuk meg működtetni. Megtanuljuk elfogadni a negatívnak hitt gondolatokat, eseményeket, érzéseket, megértjük, mi a jelentőségük az életünkben, és kiegyensúlyozzuk a pozitív párjukkal.

Nagyon jó a téma, köszi, hogy felvetetted, majd később lehetséges, hogy cikk is születik belőle, ha vége lesz a tanév eleji hajrának, és jobban ráérek kifejteni. És köszönöm a megosztásokat, mindig örülök, ha látom, hogy nem süket fülekre talál a mondanivalóm. :))) "

TANFOLYAMOKRÓL ITT OLVASHATTOK:

http://www.ararauch.hu/index.php/programok-konyvek/programok

Ill. érdemes az oldalon a füleken végig menni, olvasgatni :))


Na, valami jót is, ...

(Gabus, 2014.09.09 13:57)

lélekemelőt is lássunk itten kérem szépen: http://oskep.hu/images/lajos_jozska.jpg

:o)

Teremtés

(Link, 2014.09.03 14:33)

http://harmoniaban.org/tartalom/teremto-ember

+
Deres Gábor által közvetített kérés:

TISZTÍTSD AZ EGET!

Felhívás MINDazoknak, akik megÉRTették Mészáros Szimonetta kérését... illetve azoknak is, akik - még - nem...

...ez most az "én csatornámon" jött, valamikor éjjel...
...FÖNTről érkezett kérés...

Arra kérlek, hogy ezt a módszert ( http://harmoniaban.org/tartalom/teremto-ember ) használva ÍRD KI (vetítsd ki) a Föld minél több pontjára (földrajzi helyek, épületek - templomok!, stb.) a következő szöveget:

Annunciata Mater Regina et Obumbrata!

MAGyarul a TEREMTésed a "felirat", amit KÉPszerűen vetítesz ki.

Ebben a felvételben elmondom és megmutatom a SZER mikéntjét (17.10 - től): https://www.youtube.com/watch?v=lzSrK6p6Hwo&feature=youtu.be&t=17m9s

Áldás VAN Mi-rajtunk!

Re: Teremtés

(News, 2014.09.08 14:14)

Kerion -tól 2014. szeptember 8. 12:59

Az "összefogásosdi" azért van erőltetve hogy elsikkadjon az Egy-Én-i felemelkedés. A különböző embereket egy 13/26 ezer éves tabula rasa/végidő idején nem lehet "összezutyulni" - hogy majd aztán abból kijön valami ju/j/de/j/ó. Illetve össze lehet - lélekrablás céljából. DE elég csak Anubiszékra pislantani egy egyiptomi sírfreskón - EGY/1-enként "mérik" a szíveket a mérlegen nem pedig tömegével. Vajon egy "belevaló" new-age-es - amúgy szeretet-rezgőnek álcázott - mindent-összemosás übereli ezt ? Nem valószínű. Hiába "szeretet-rezeg" a hitgyüli tömeg is vasárnaponként Izraelért a "lelki"-ismereti helyzet csak egyre rosszabb. Ezt még a vak is látja. Az értékesebb ruhákat is külön kell válogatni és 1-enként kell kimosni ha egy alapos tisztít-ás és a meg-őrzés a cél - hát még ha a tisztán-lát-ás.

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2014/09/napiszer-szeptember.html?showComment=1410173984644#c6079525472342494262

Kódszámokal gyógyulunk

(Mag, 2014.08.30 22:06)

Vagy fejlesztjük az üzleti tevékenységünket...

http://www.orokfiatalsag1489999.com/

http://www.youtube.com/watch?v=rp6fHsf3V9k

Re: Kódszámokal gyógyulunk

(News, 2014.08.31 15:26)

Kedves Mag, ugye elolvasod a kommenteket is a belinkelt videó alatt?...igencsak érdemes lenne, meg fogsz lepődni!!...még hogy betiltja a halált!?...jajj nekem!

Re: Re: Kódszámokal gyógyulunk

(Mag, 2014.09.01 14:00)

Természetes, hogy sok mindent fenntartással kell kezelni, de nem véletlenül fordították le könyveit már 8 nyelvre. a videókat is érdemes megnézni...Hazájában a legnagyobb zsenikén kezelik...

Re: Re: Kódszámokal gyógyulunk

(Klári, 2014.09.08 09:26)

Én a neten keringő videók meghallgatásán kívül , már 3. hónapja gyakorlom Grigoríj "Összpontosítás módszerei". c. gyakorlatsorozatát., mely teljesen megváltoztatta a gondolkodásomat. a világról alkotott látásmódomat, ezáltal pedig viselkedésemet is. (Igaz, hogy eddig sem voltam materialista beállítottságú . Grigoríjnak sok olyan gondolatával találkoztam ami saját eddigi látásmódomból is visszaköszönt.) Minél többször végeztem el a gyakorlatokat, annál inkább felfogtam tanítása lényegét. Igazat adok annak, aki azt nyilatkozta, hogy "Grigoríj emberiség legmagasabb rendû etikai tanait hirdeti. " Aki nem hiszi, végezze el a gyakorlatsort. vagy akárcsak olvassa el, (Ez is több lehet a semminél) de ne üljön föl olyan kijelentéseknek, melyeket Grigoríjnak tulajdonítanak, csak mert a különböző tudatszinteken levő eberek, újságírók Grigoríj szavait úgy értelmezték, ahogy.
Aki megérti ennek a tanításnak a lényegét, az azt is megérti, hogy mit jelent az, hogy betiltja a halált, az örökkévalóságnak teremteni, és nem rökönyödik meg ezeknek a tanoknak mielőbbi elterjesztésére való törekvésen. Csak eddigi hiedelemrendszerünket kell elhagyni, ha más hiedelemrendszert akarunk felépíteni. Tiszta lappal indulni. Mondhatni megtérni az eddig járt útról, akár ujjászületéskent értelmezni. De csak akkor, ha a régivel nem vagy megelégedve és valami tisztára, szentre van vágyásod. (Mint pl. materialista, különböző vallások, magukat megváltoztatni nem akarók, én tudom a tutit hívők, csak a 3. dimenziós létezést elfogadók, ........ és ehhez hasonló nyalánkságok)
Hozzászólás a http://www.youtube.com/watch?v=rp6fHsf3V9k oldalon

Én is ezen a véleményen vagyok.

Sors, élet, valóság, illúzió

(News, 2014.09.07 14:57)

Ara R. -T-E-E-ből:
Egy vetítőteremben ülsz. Fizikailag vagy ott jelen, testileg, lelkileg, szellemileg, létezésed teljes tudatában. Az érzéseiddel és gondolataiddal alkotóként megteremtesz, megformálsz egy történetet, aminek te magad vagy a főszereplője. Olyan történet ez, amelynek alapját képezik az eddig megélt és az ezután megélendő életeid, melyek az egyidejűségben egyszerre történnek, egy időben vannak jelen. Az összes történet egyetlen, általad választott színt ad ki, melyet részleteiben a spektrum összes színével árnyalsz. Minden árnyalat egy-egy életet mutat meg. Egy élet alatt egyetlen árnyalatot testesítesz meg.

Kiválasztod a soron következő életet, és a lehető legpontosabban megtervezed: mi legyen a főárnyalat, a fővonal. Jelzőtáblákat építesz be, amik emlékeztetnek majd, hogy merre haladj, és kiskapukat, átjárókat is minden eshetőségre. Lényeges pontokat jelölsz ki, amiket mindenképpen el akarsz érni, be akarsz teljesíteni. De nem határozol meg mindent, hagysz magadnak szabadságot az apró részletek kidolgozására a helyszínen.

az intuíció fejlesztése: http://www.ararauch.hu/index.php/nayu-az-intuicio-fejlesztese/nayu-a-gyakorlatban

Majd folyamatosan kivetíted magad elé a történetet egy vetítővászonra. Belemerülsz a történetbe, beleálmodod magad, lineárisan végigköveted, ami a vetítőn megjelenik, miközben egy nagyobb részed kívül marad és figyel. A lemerült, álmodó részed valóságként éli át a folyamatot, elfelejti, hogy ő voltaképpen egy kivetítés, és elfelejti, hogy ő egy nagyobb tudat része. Ez hozzátartozik a játékhoz: nem tudnád beleélni magad a cselekménybe, ha tudnád, ki vagy, nem lenne motivációd, hogy végigcsináld elejétől a végéig.

Szabad akaratot adsz a filmbéli önmagadnak: bármikor ellenállhatsz, ellentmondhatsz annak a tervnek, amit te alkottál meg magadnak, de ilyenkor mindig figyelmeztetést kapsz. Előbb kicsiket, jelzésszerűeket, majd ha ezeket nem veszed figyelembe, egyre nagyobbakat. Előbb csak befelhősödik az ég, majd friss zápor zúdul a nyakadba, hogy észre térítsen, végül megpörget, földhöz vág és elsodor a tornádó. Akkor jársz jól, ha figyelsz a jelekre: az egészen aprók is hozzád és rólad szólnak. Engedd el magad és az akaratodat, és hagyd, hogy a saját jelzéseid finoman tereljenek abba az irányba, amit kijelöltél magadnak erre az életre. Onnan fogod felismerni, hogy megfelelő irányba haladsz, hogy jó, örömteli, kellemes érzések töltenek el, minden könnyedén megvalósul, nem kell erőlködnöd, bár erőfeszítéseket kell tenned, de ezeknek látható eredménye van.

Ülsz a moziban, létezésed teljes tudatában, és nézed önmagadat magad előtt a filmvásznon, abban a történetben, amit te írtál meg magadnak. Átéled az eseményeket, az érzéseket, belefeledkezel a cselekménybe. Eközben a vetített alakod, egy kis részed, azt hiszi, létezése teljes tudatában cselekszik. Azt álmodja, hogy ébren van, azt hiszi, hogy teste van és hogy fizikai valóságban él. Azt képzeli, hogy ha a fizikai valóságnak hitt látszatvilágban bármit megváltoztat, az valódi változásnak minősül. De mindez csak illúzió a vetítőteremben élő valóságod szemszögéből nézve.

Ha képes vagy visszaemlékezni önmagadra, kiemelkedhetsz a filmvászon irrealitásából, és egy másik, magasabb perspektívából tekinthetsz arra a játékra, amiben eddig éltél. Ezt az emléket: önmagadat, mindig bent keresd. A legbelsőbb, legmélyebb pontodon találod. Amit bent felismersz és megváltoztatsz, az fog kívül is megjelenni és megváltozni.

Figyelmeztetés az emberiségnek

(News, 2014.09.07 14:12)

".......És milyen érdekes, erről a zavargásról, ahol a kancellár asszonyt „háborús uszítónak” kiáltják ki, a magyar médiában egyetlen szó se jelent meg. Merkel asszony valóban uszít egy szörnyű háborúra. Miért? Erre a kérdésre egyszerű a válasz, mert megvásárolták kilóra. És akkor felvetődik az egyik tegnapi topik, mennyire képes önző módon cselekedni egy ember, mit képes anyagi érdekében feláldozni. Úgy tűnik, akár az egész emberiséget.

Ma már nem titok, hogy....

http://www.antalffy-tibor.hu/?p=14866#comment-129837

Lehet rá meditálni ! :))))))))

Aki másnak vermet ás.....

(News, 2014.09.07 13:59)


"...A Nemzeti Oldal több metódus és forrás-elképzelés szerint "alkotmányozik", minimális felhatalmazással, bár tudják, csak akkor lesz összefogás, ha megérkezik a "nagy pofon". A közmondás tartja magát: "okos ember más kárán tanul, magyar ember a sajátján..."

http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=407#comments

Van egy ország Európában...

(Gabus, 2014.09.06 07:54)

...ahol VAN együvétartozási érzület: http://sfglobe.com/?id=2288&src=share_fb_new_2288

GYÖNYÖRŰSZÉP!

A lengyelek minden évben megállnak 1 percre, emlékezvén a Varsói Felkelés civil áldozataira.

Cikk

(Ajánló, 2014.09.02 11:49)

http://www.spiritufo.ditro.hu/az-emberiseg-toertenetenek-valodi-terid-kerete

2014 Olimpia nyitó Kína

(Mag, 2014.09.01 13:57)

Frekventált rész ámulatba ejtő mondanivalóval és látvánnyal ( amúgy az egész kódokkal tele )
fantasztikus 1,36 perc 30mp-től
https://www.youtube.com/watch?v=M4TVuScAMPY

Meditáció lényege és hatalma

(Béva, 2014.08.31 15:15)

http://www.youtube.com/watch?v=Q78o0Nt2nk0#t=123

Spirituális illúziók:

http://www.ararauch.hu/index.php/t-e-e/spiritualis-illuziok

Zaklatás

(Klári, 2014.08.25 20:42)

Mi van Jásdi Kiss Imrével?
Nagyon jók a nyelvi elemzései.

Re: Zaklatás

(News, 2014.08.30 14:03)

Kiengedték !!

Globális meditációra invitálás:

(Béva, 2014.08.30 13:25)

http://2012portal.blogspot.hu/

Dekódolt...

(Mag, 2014.08.27 16:02)

Biblia
http://hu.scribd.com/doc/226583089/Goldeneye-Dekodolt-Biblia

Isten van–mondja az új tudomány,.

(News, 2014.08.20 22:00)

,...a világ pedig nem létezik!
Interjú Amit Goswamival, aki elméleti részecskefizikus, az Oregoni
Egyetem Elméleti Fizikai Intézetének kutatója- a linken a 35. oldalon találod :

http://www.modusvivendi.hu/wp-content/uploads/2014/07/MVM-2014-augusztus.pdf


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »