Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: meleg levegőt

(Klári, 2014.12.02 11:31)

Szívesen. Remélem másoknak is eszébe jut.

Nem mindennapi esemény

(Mag, 2014.11.27 14:14)

Nagyon lényeges infók a konfliktusokkal kapcsolatban ill.egy közelmúltban lezajlott űrcsatáról, ami időmanipulált is ráadásul,tehát visszahat a múltba...és feltünhet a jövőne is hiába zajlott le,
a föld rezgés mechanizmusát is illetően..., fényvillanások oka és kik a hirtelen halálsetek okozói részben... ( magyar feliratos )
Nagyon látványos és döbbenetes videó, ez a jó szó rá.
https://www.youtube.com/watch?v=wBQ1CxO2aws&feature=youtu.be

Re: Nem mindennapi esemény

(Klári, 2014.11.29 08:37)

Érdekes. Én nem tudom olvasni ezt a feliratot. Ez tényleg magyar?

Re: Nem mindennapi esemény

(Milla, 2014.12.01 16:43)

A jobb sarokban lévő fogaskeréknél (Beállítások) ki lehet választani a magyar nyelvet.

Ákosnak az üzenetről

(Klári, 2014.11.21 14:30)

Mégegyszer megnéztem a videót. Most jobban figyeltem, és a szövegben semmi kivetnivalót nem találtam, kivéve a nagy hurráoptimizmust. Engem csak ez bizonytalanít el. Meg az, hogy a történelem során a forradalmak erőszakosak voltak. De miért ne lehetne most másként. Most van az ideje, hogy olyan dolgok történjenek, ami még nem volt. Legalább is ebben a teremtési ciklusban. Azt továbbra sem értem, hogy pl. mikor az őszinteségről van szó. akkor miért épp az álarcosok jelennek me, de lehet, hogy éppen ezért, mert itt a földi életben mindnyájan álarcosok vagyunk.
Sok mindent nem értek, amit negatívumként említesz. Segítenél, ha rámutatnál, hol érzed a káoszkeltést, stb. A képeket próbáld másként értelmezni, nekem sikerült. Mert lehet, hogy épp ezeken a képeken való történésekkel szeretné szemléltetni, hogy még sokan hol tartunk ma. PL. a brékelő srácot csodáló, körülálló tömeg. De ez megváltozhat. Az egyénekben hipp-hopp is, és az egyénekből áll a "massza". És ha már szerinted is "mi vagyunk többen" , akkor ez már minden nap egy másik massza lesz.

Re: Ákosnak az üzenetről

(Ákos, 2014.11.21 23:37)

Nem tudok semmit hozzátenni ahhoz, amit leírtam már előbb. Képről-képre próbáltam elemezni, ötször kitöröltem, amit ideírtam. Sajnos be kell valljam, nem tudom jobban elmondani. Ez lesz a vízválasztó, nem tudok hidat alkotni, valószínűleg már nem lehet. Biztos sok embernek ez a típusú változás áll közel a szívéhez.

Re: Re: Ákosnak az üzenetről

(Klári, 2014.11.22 10:44)

Köszönöm.

Re: Ákosnak az üzenetről

(Edit, 2014.11.23 22:51)

Így leírva az üzenet tiszta és világos, egyértelműen pozitív, és szeretetteli.
http://www.fenyorveny.hu/2014/11/a-szeretet-forradalma-videoval.html

Üzenet a jövőből

(News, 2014.11.15 15:21)

https://www.youtube.com/watch?v=oLKHytwiG-w&index=1&list=UUWzl1hXyVkV9FdSenbtwjOQ

Re: Üzenet a jövőből

(Ákos, 2014.11.18 10:18)

Ha csak a legfelső vékonyka kis felszínét nézi az ember ennek az üzenetnek, akkor esetleg úgy tűnhet, mintha ez jó lenne. DE már egy picikét is mélyebbre kukkantva lártszik, hogy kilóg a lóláb. Teljes egészében megragadva pedig az első képkockától természetes, hogy ez nem kívánatos így. -- Nehéz volt megfogalmazni, mert nehéz volt azt a szintet megragadnom, ahol még ez az üzenet minket félrevezethetne. Vagyis csak tartalmilag szemlélni, az intellektusra csupaszítva a befogadást, de még akkor is egyértelműen látszik, hogy ez a szimbólumrendszer éppen a káoszkeltés és a megvezetés szolgálatában áll. -- Azért volt fontos ennek így utánagondolni, mert éppen így működik az utolsó nagy megtévesztő színjáték, amiben sok jó szándékú lélek hullhat el, ha nem figyel. Egyébként meg nem is igazán értem, mert annyira egyértelmű ebben az ajánlott filmecskében, hogy éppen az okozott nehézséget, hogy olyan helyzetbe képzeljem magam, amikor ez hatni tud pozitívan, hogy félrevezethessen, de ilyen állapotot elérni már nehéz, mert egyszerűen egyértelműen látszik a lényeg. Vagyis nem tudom, hogy ennek még hogy lehet bedőlni. Amikor most utcára viszik az embereket a városokban, az is ugyanaz. Már a felszínen is látszik a félrevezetés, mégis sokan mennek. Lehet, hogy nem tehetünk semmit ellene és hiába tudjuk előre, mégis sokan kimennek megásni a saját sírjukat?

Re: Re: Üzenet a jövőből

(Ákos, 2014.11.18 12:43)

Terjed a link, mint a bolondgomba, mindenhol belebotlok, olyan mint legutóbb az a 'végre egy magyar' üzenet a megszállt embertől ... gyerekek, mindenki bekajálja ezt a filmecskét? Lehet, hogy valami csoda folytán csak én vagyok immúnis erre a bujtogatásra? Talán a kávémban volt valami reggel, hogy nem hat most a mákony?

Re: Re: Re: Üzenet a jövőből

(Klári, 2014.11.18 19:19)

Nem! nem vagy egyedül. Én azért nem válaszoltam az ajánlásra, mert nem kívánok senkit befolyásolni Nem merek. Mert nem vagyok senkinek a helyében.
Üdv.

Re: Re: Re: Re: Üzenet a jövőből

(Ákos, 2014.11.20 13:00)

A tömeg az tömeg, latinul massza. A masszát lehet formázni. Jelenleg mindent áthat egy jól felépített és évezredek során kipróbált módszerekkel operáló csapat. Kiemelnek csoportokat, egyéneket és képezik ki szépen folyamatosan masszaalkotókká. A massza összejön, ők pedig alakítják a tanultak és a napi folyamatos instrukciók alapján. A massza így soha nem fog megszabadítani senkit semmitől. Márcsak azért sem, mert ugyanabban az erőtérben mozog. -- Ezzel szemben viszont létezik valós megoldás is. Kilépni az adott erőtérből, de ez csak egyénileg megy. A focipályán folyik a játszma, aki odamegy, az résztvevő és a tervek alapján alakít. Aki kimegy a focipályáról a valóságba, az látja, hogy az egész milyen kis területre összpontosul és hogy a valósághoz nincs köze, csak elhazudja magáról, hogy ez lenne a minden. A vicc az, hogy mi vagyunk többen, akik már kijöttek a parányi focipályáról, ezért akarják elhitetni minduntalan, hogy a dolgok mégiscsak ott dőlnek el és legyünk szívesek már mi is bemenni a küzdőterükre, mert akkor tehetünk magunkért. Ez a csapda. Mi messzire elkerüljük azt a stadiont és helyette kimegyünk a végtelen Természetbe. Mindig is így volt. Az zavarja őket a legjobban, ha rájuk sem hederítünk, mert akkor megszűnik a hatalmuk, tombolni kezdenek és addig ugrálnak, míg valami igazán látványosat nem sikerül összehozniuk, van ahol égő gumikkal, van ahol égő autókkal. De tömeg, a massza soha nem váltja meg magát, aki belekerül, az lehúzza a mocsár mélyére. Ezért olyan fontos nekik, hogy odacsábítsanak és ezért születnek ezek a reklámfilmek.

Újra nyitott

(Mag, 2014.11.19 11:59)

http://www.taviratok.eoldal.hu/

Kozsdi T.

Online festő tanfolyam ingyen :-)

(Mag, 2014.11.13 07:16)

A jobboldalon a sarokban felnyíló kis ablakon lehet regisztrálni és levélbe kapod a feladatot. Jó alkotást :

http://zsofiasarhidai.com/

Dr. Czeke András

(News, 2014.11.04 20:22)

Felhívás!

https://www.youtube.com/watch?v=BQdSem6RFoc&feature=share

Tabuk-titkok-tények !!!!!!

(News, 2014.10.23 13:47)

Riport, amiben sok mindenről szó esik, Egely György és Kovács Ádám (Celladam)

https://www.youtube.com/watch?v=2mq4y65FMI0

Zsiann :o)))))

(Gabus, 2014.10.13 14:25)

Ha már az ő oldalán vagyunk, tudjunk legalább róla hogy emeli Ő a világot:

http://megoldo-kommunikacio.blogspot.hu/

Szenzációs megoldás a földréteg komposztáródására!

(Béva, 2014.10.11 14:48)

Hogyan tüntessük el a gyomnövényeket!

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2014/10/kertmagyarorszag-1-melymulcsolas.html#comment-form

Mit kezdjünk a negatív gondolatokkal, eseményekkel?

(News, 2014.10.10 16:49)

"......Nem lehet csak pozitívan gondolkodni, amíg ebben a fizikai világban élünk. Ez a világ poláris, ez már közhely, mégsem akarjuk tudomásul venni: a jóval szemben, ellensúlyként, ott van a rossz is, a pozitívval szemben a negatív. A kettő közül mindig csak vagy az egyiket tudjuk megtapasztalni, vagy a másikat. És hozzászoktunk, hogy a negatívat annyira rosszként éljük meg, hogy inkább nem akarunk szembesülni vele, megtagadjuk, elfojtjuk, ki akarjuk irtani még az írmagját is. Csak sajnos, ez lehetetlen. Ha hátat fordítunk neki, akkor hátulról támad, mert van, létezik, hiszen a világunk egyik fele negatív. A sötét oldal jelen van, ezt fölösleges tagadni, és nem csak a világban, hanem mindenkiben. Bennünk. Hiába mantrázzuk a pozitív gondolatokat, a tudatalatti mélyében ott lapulnak a rég elfelejtett negativitások, amik felülírják a tudatosnak hitt döntéseinket. Valamit tényleg kezdenünk kell velük, mert ha megtagadjuk a létezésüket, ha elfojtjuk, ha harcolunk ellenük, akkor magunk ellen fordítjuk őket. Amíg ki akarjuk irtani, meg akarjuk szüntetni, addig a negatív uralkodik fölöttünk. Uralkodik, mert akkor jelentkezik, akkor vág pofon, akkor sebez meg, amikor ....."

http://ararauch.hu/index.php/t-e-e/cikkek/223-mit-kezdjunk-a-negativ-gondolatokkal-esemenyekkel


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »