Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Putnoki Tibor .

(Merkuris, 2015.02.05 00:22)

Már rég jártam erre , nem tudom láttátok-e már , ha nem szerintem érdemes megnézni . Legalábbis nekem tetszett .

https://www.youtube.com/watch?v=2WzzMlfqKzk

Depresszió és táplálkozás

(News, 2015.02.03 08:54)

........a kutatások azt támasztják alá, hogy a táplálkozás és a negatív hangulat, kóros esetben depresszió a táplálkozás gyulladásfokozó hatásán keresztül függ össze. Ezért teljesen értelmetlen antidepresszánsokkal tömni a betegeket, mert az antidepresszánsok nem hatnak a gyulladásra. A gyulladást elvileg lehetne gyulladáscsökkentőkkel is kezelni, de ennél sokkal hatékonyabb a depressziókezelés két útja: a helyes táplálkozás és a negatív életesemények és helyzetek kezelésének, feldolgozásának elsajátítása. Mind a táplálkozás módosítása, mind a pszichoterápia gyulladáscsökkentésen keresztül csökkenti a depresszív tüneteket. "

http://www.tenyek-tevhitek.hu/depresszio-es-taplalkozas.htm

Hogy mennyire nem tudunk semmit !

(News, 2015.01.25 07:44)

http://nyusziaszabadban.blogspot.hu/

"....Mindig az a legerősebb, aki képes kiszállni a ringből. Mosolyogva, emelt fővel, legyintve erre a szánalmasan megkoreografált össznépi iszapbirkózásra.
Kíváncsi vagyok, mit hoz ez az eset. Mire ment ki a játék. Miért áldoztak be megint embereket. Miért hasonlít ez az eset kísértetiesen a bostoni balhéra. És mikor csillan végre fény az emberek szemében, akiket hatalmas tömegekben mozgatnak valahonnan a kulisszák mögül olyanok, akik nyelvlógatva, izzadt homlokkal keverik-kavarják itt az emberiség fortyogó üstjét a vallási, politikai fakanalukkal.
Summa summarum, mélységesen együtt érzek az áldozatok családtagjaival. Borzasztó, ami történik ma a világban, pokoli nézni, ahogy embereket rángatnak teljesen átláthatatlan folyamatokat generálva általuk a világ ütött-kopott színpadán. De én úgy vagyok vele, muszáj átlátnunk ezen a szemünk elé vetített szánalmas komédián, mert csak így segíthetünk magunkon – és ezzel másokon. Tehát sorry, de én inkább nem vagyok „Sárli”, s bár nagyon sajnálom az áldozatokat, mélységesen elítélem az erőszakot, de vallom, erre nem ez a jó válasz. Hogy mi, azt még magam sem tudom. De ez így biztos nem.
(Mindenkinek ajánlom most SOS megtekintésre a jútyubon is fellelhető Az igazi Mao c. filmet. Egy dokumentumfilm arról, hogy mennyire nem tudunk semmit. Tilos utánanézni, hozzászólásokat elolvasni, csak gyors katt a filmre, megnézni – és utána gondolkodni, gondolkodni, kételkedni, végre saját fejünket használni.)

Az írás alatti hsz.é-ből:
Bűvészinas írta...Igazad van, de ha még jobban el akarok emelkedni a földtől, és onnan fentről nézni az egészet, én azt mondanám, ez az egész arra van, hogy megtanuljunk különbséget tenni. Hogy ki tudjuk fejleszteni azt a hetedik érzéket, amivel szimatról ezer méter távolságból azonnal vágjuk, mi okés és mi nem. Ha igaz az én mátrix-szimulátor elméletem – azaz ez az egész kóceráj egy virtuális grafikával létrehozott tér, hogy tanulj, hogy fejlődj –, akkor ez egy csodás módszer. Gondolj csak bele: meg akarod üzembiztosan tanítani a gyerekednek, hogy hova ne lépjen. Ha ezt tényleg tapasztalaton alapuló, mély tudássá akarod fejleszteni benne, mit csinálsz? Létrehozol egy szimulációt, hogy még véletlenül se essen baja, és rálépteted a veszélyes helyre. Hadd csússzon el. Hadd essen bele. Hadd tapasztalja meg, milyen, amikor odalép. Tele van a valóságunk fake-ekkel, hogy megtanuljunk a saját szemünkkel látni, saját fülünkkel hallani, saját szívünkkel érezni. Senki nem akar ám semmi rosszat, a szimulátorok már csak ilyenek, magukban rejtenek minden lehetséges veszélyt, sűrítve, néha talán kicsit el is túlozva...
De ez már nagyon filozofikus megközelítés. :)

Itt a film: https://www.youtube.com/watch?v=-kot908piZY

mesterségek

(Gabus, 2015.01.21 12:18)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFC69E99E04B447E8

egy idézet következik

(Ákos, 2015.01.14 09:15)

Ákos (nem az énekes, de szintén Solymári :)

Ez szerintem tökéletes megfogalmazása, hogy mi a pillanatnyi és egyben örök cél a körforgás ezen szeletében számunkra, az idézet első fele:

"#42 | palinemszaz - 2015. január 14. 08:03:04
Magam így teszem a dolgom. Ez nem különbözik egyetlen magyar dolgától sem, ha erre rájössz. Ezért nem kritizálok senkit, és aki elhatároz valamit, azt nem ok nélkül teszi, főleg ha az magyar. Magam is elhatároztam, már régóta, hogy nekem senki nem parancsol, a magam ura, uruja vagyok, és teszem a dolgom, amit kell. Öröm van bennem, ha valaki rájön, ezekre, és elkezdi tenni a dolgát.
Magam egy bőségben, örömben, senki nem árt senkinek lévő világban akarok élni, és mindegy, ezért mit is kell tennem, min kell átmennem, mert a cél a fontos, hogy ez a világ meg legyen.
Hogy értsd, mit teszek, ha megérted:
Biztos dolgoztál már örömben. Ez olyan, hogy amikor dolgozol, akkor van egy belső örömöd, és ilyenkor, úgy múlik az idő, hogy észre sem veszed. Ekkor a belsőddel, a valódi most úgy mondják a magasabb éneddel vagy egy. Ez majdnem olyan, mint egy transz állapot, vagyis mikor meditálsz, imádkozol, csak ilyenkor nem dolgozol. Szóval egy vagy magaddal. Ebben az állapotban, bármiből, azt hozol ki, amit akarsz, vagyis átalakítod, vagy ugyan azt mondva átváltoztatod a környezeted, és a végtelen lehetőségből kiválasztasz egyet. Ez az egy lesz a valóság, neked, és mindenki számára. Mivel végtelen a lehetőséged az öröm állapotában, ezért úgy változtatod meg a környezeted, ahogy akarod. Pont ez nem mindegy, hogy mit akarsz. Ezért mondtam el, hogy magam mit akarok. Amikor eldöntöd, hogy másoknak, egy lénynek sem ártasz, akkor valójában azt döntöd el, hogy a folyamatok működtetését visszaadod a földnek, és ebben segítkezel a földnek, hogy azt vissza is tudja venni. Mivel az öröm állapotában egy vagy a mindenséggel, mindenkivel, ekkor egy vagy a földdel is, így pontosan tudod, mit csinálj, vagy épp ne csinálj, hogy senkinek se ártsál. Ez még igaz a háborúban is, bár nem tudod még miért, és hogyan.
Ezt azért írtam le, mert ha voltál munka közben örömben, akkor ezeket tudod, és a nyelv megértését is ekkor fogod tudni, mert a körosztót is lehet végtelen variációban pörgetni, és azt hozol ki belőle, amit akarsz. A te lelkületed fogja meghatározni, hogy mit hozol ki egy szóból, mondatból, szövegből. Amint örömben vagy, úgy mindig azt mondod, amit kell, és ezzel nem fogsz ártani senkinek sem, csak teszed a dolgod. Valójában ilyenkor születik meg a tudás is benned, és az tényleg az igaz, az igazság tudása lesz. Csak benned történik meg a változás, és ennek a felsőbb, és az összes éned, tehát e 3D-s éned is a része, így bele tudsz szólni a teremtésbe. Ebből kívül megjelenik minden, amit elképzeltél, akár még egy olyan lény is, aki a tudás hozójának, hordozójának, isteni lénynek mondja magát, mert valaki őt is megteremtette magának, és mindenkinek. ..."

és így megy tovább:

(Ákos, 2015.01.14 09:16)

az idézet második fele:

" ... A belső örömöt nem tudod leírni, mert minden cselekedetben másként jelenik meg. Másként, mikor az asszonyt szereted, másként, mikor a gyermekeidet szereted, vagy épp a szüleidet, és másként, mikor a földet műveled, másként, mikor táncolsz, énekelsz, és mikor háborúba indulsz akkor is másként jelentkezik. Talán ezt mondjuk jókedvnek. Mivel ennyire eltérő, még is mindez egy szeretet, egy öröm. Mindegy minek nevezed, mert még az elnevezés sem lényeges, ha erre rájöttél. Ez talán a legjobb felismerés, mikor erre is rájössz, és ekkor bárki bármit csinál, vagy csinált, akár jót akár rosszat, már nem fogsz tudni senkire haragudni, sem félni senkitől. Lényegében a szűkebb és a tágabb környezetedet ezzel át is alakítod, hisz abban az örömben senki és semmi nem tud téged elérni, csak át tudja venni a te örömöd. Ez olyan, hogy láthatatlan leszel az öröm állapotában az ártó lények számára. Ne mond, hogy ebben nincs már tapasztalatod, mert már sokszor megcsináltad, ha magyar vagy. Így lehet akár egy bolygót, univerzumot is eltüntetni, az ártó lények elöl, ha a bolygó, az egész univerzum is ebben az örömben van. Amikor ebből az állapotból kibillensz, akkor már el fognak tudni érni, olyanok is, akikben még meg van az ártó szándék. Semmi nincs elválasztva semmitől, és sosem volt, csak nem vettél róla tudomást, ezért érzed, hogy pl. egyedül vagy.
Bármit csinálsz, egy magyar mindig ezt a belső örömöt akarja elérni, és el is éri. Amikor elérted, akkor leszel ember, vagy asszony, mert ilyenkor a kettő egy, és ez az az állapot, mikor a kettő egyként teremt. Ezt az állapotot kell folyamatosan megtartanod, és nem engedned, hogy bármi ebből az öröm állapotból kibillentsen.
Ugye tudod hogy ez nem vallás, nem gondolkodás mód, sőt nem is isten, vagy istenek csoportja, csak egy megnyilvánulása a Teremtőnek, az Egynek benned.
Ezt tanítod meg a gyermekeidnek, és ezt tanítod a környezetednek is, addig míg el nem érik, bármit is csinálsz.
Egy magyart mindig ezt csinálja.
Nem tudok ennél többet mondani, mert szerintem mindent elmondtam, de ezt te is tudod."
Idézet vége, innen átvéve:
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=8581&c_start=40#c87565

Ákos szájbarágó - IV.rész: Karcolatok

(News, 2015.01.10 16:01)

".......Lehet szeretni, lehet utálni, de talán azt mindenki elismeri, hogy ez a faszi egy zseni. Engem speciel nem érdekel a megnyílvánult létezésben végighúzódó életútja, küzdelmei, kivel hogyan bánt, stb. viszont nagyon megfogott az a rengeteg üzenet, amit közvetített számomra, és amelyek összességében egy hozzám nagyon is közel álló világképet alkotnak, legfeljebb teljesen más, de gyönyörű képekkel megmutatva ugyanazt. Sokat tudnék még írni a szövegei vélt értelméről, de talán ebben a körben nem muszáj.

Elképzelni is szörnyű, milyen lehetett Neki ilyen tudatossággal, korát jócskán megelőzve, meghaladva megélni a '80-as, '90-es éveket, körülvéve süketekkel, vakokkal és alvókkal. Ma már talán egész más a helyzet, a csipáikat törlő ébredezők körében..."

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2015/01/akos-szajbarago-ivresz-karcolatok.html#more

A Bak-mítosza Bábel is...

(Gabus, 2014.12.29 10:58)

...s a magyar nyelv csodáiról írnak hála Istennek sokan.

http://www.osnyelv.hu/maadorjan/
http://osnyelv.hu/

Oldjuk azt ami köves!

6 perces gyógyító kód

(News, 2014.12.21 20:09)

http://evadenes.com/hirlevel/12-3.htm

Ne harcolj ellenük !

(News, 2014.12.20 16:01)

Varga Csaba író-filozófussal:


"Ne használjátok ezt az energiát, amit ők azért, hogy harcoljatok velük, mert nem fogtok nyerni." (Kryon)
"Az elvirágzott és befejezett vaskori világrendet szeretettel öleld magadhoz." (Varga Csaba)

https://www.youtube.com/watch?v=6ypXfEWmQ0A&index=3&list=TLWdoBb9C1MBU

Újra és újra...

(Gabus, 2014.12.19 14:57)

Fénylánc december 21-én: http://fenylanc.uw.hu/2014/

Lehet hogy életed legfontosabb könyve ?

(Mag, 2014.12.16 14:58)

Könyvbemutató

https://www.youtube.com/watch?v=yErlAGW1k1g&feature=youtu.be

http://agyogyitokod.hupont.hu/

Jó gyógyulást !

Re: Lehet hogy életed legfontosabb könyve ?

(Link, 2014.12.19 07:45)

Itt is kicsi részlet, lényeg a könyből + videó
http://vitamind.hu/ajanlo/konyvek/a-gyogyito-kod/

Felhívás

(Edit, 2014.12.16 22:54)

A FÉNYKORI FORDULÓPONT KARÁCSONYI ÖRÖMÜNNEPE december 21-én, két helyszínen egyidőben. http://fenymag.hu/2014/12/a-fenykori-fordulopont-karacsonyi-oromunnepe-meghivo-2014-december-21-en-12-ora/

Ajánlatos

(Mag, 2014.12.03 11:00)

A VIDEÓ ALATTI ÍRÁS SZERINT ÁLLAMOSÍTANI AKARJÁK A DEVIZAADÓSOK INGATLANAIT !

Damm Andrea ügyvéd tájékoztatója. Elég nagy port kevert.

https://www.youtube.com/watch?v=FbNpCLmsov8&feature=youtu.be

Re: Ajánlatos

(Ákos, 2014.12.04 12:54)

Már régen felmerült az a megoldás, hogy önkormányzati kezelésű bérlakásokat csinálnak belőlük. Ezt én helyeseltem, mert benne volt minden védelem is, azaz nem lehetett volna kiköltöztetni az embereket és még örökölhető is a bérleti jog, valamint a bérlet jóval alacsonyabb lett volna, mint a törlesztőrészlet. Viszont ez akkor nem működik, ha az államot és az önkormányzatokat vagyonkoncentrálásra használják, majd valaki egyben lenyúlja privát az egészet. Ma erre nagy az esély. Működni tudna egyébként normális körülmények között. Nekem nincs bajom önmagában a központosítással, a rendőrség megerősítésével sem volt soha gondom, viszont erkölcsös hatalom nélkül ennek sajnos most valóban más lehet a célja.

Re: Re: Ajánlatos

(Mag, 2014.12.08 18:03)

Igen magas a tét .... mint minden manapság ami állami szinten valósul meg legyen az bármely kormány az nem a tisztesség útján jár.

ThetaHealing buktatói !!

(News, 2014.12.03 21:39)

Ezen a videón Jakab István beszélget Nagy Szilviával aki ( http://thetahealing.hu/magamrol/ ) behozta hazánkba ezt a technikát

Negatívumok és hitrendszerek törléséről:

http://www.vntv.hu/2014/10/folosleges-hitrendszereink-torlese-thetahealing-gyakorlatban/


Potom 30E./óra a terápia és még nagyobb bajt okoz, hogy miért is?...alább Ara Rauch leírja,( aki maga is el végezte a tanfolyamot, ami szintén egy vagyon és több fokozatú) hogy mire jött rá:

http://ararauch.hu/index.php/t-e-e/spiritualis-illuziok/229-spiritualis-illuziok-a-torles

Re: ThetaHealing buktatói !!

(Ákos, 2014.12.04 12:41)

Ahhoz a gondolathoz, hogy "ha kitörlöd az eseményt, újraindul a program és megismétlődik", tenném hozzá a saját tapasztalatomat, hogy amikor az első kocsim kissé koros állapotban hozzám került, akkor visszavittem az időben és ezután megismételte egy volt balesetét. Szinte 0 a valószínűsége, hogy csúszkálás után milliméterre pontosan ugyanott és ugyanolyan szögben sérüljön, mint amilyen sérülés már volt rajta. Viszont azt az előzőt túlélte, ebbe pedig belehalt, azaz totálkár (mert többe került volna a javítás, mint a kocsi). Ebből a példából messzemenő következtetéseket levonni, és kell is. -- Viszont van megoldás, ami pedig pontosan a fordított módon működik, mint az előbbi példa, azaz nem törölni kell, hanem immunizálni. Ha a mester látja, hogy tűz van a sorsban, odanyom egy égő parazsat a delikvens bőréhez, ezzel megelőzve egy komolyabb, esetleg halálos tűzesetet.

meleg levegőt

(Ákos, 2014.12.01 22:50)

Kérlek, most vessük be minden erőnket! Egy kis meleg levegő kellene Budapest nyugati határvidékére, Nagykovácsi, Solymár, Szentiván, Szentkereszt vonalon. Az erdőben 10-másodpercenként reccsen el egy nagy fa, az egész olyan, mint a szilveszteri tűzijátékozás. Dől össze minden a jég súlya alatt, egy meleg búrát kellene teremtenünk, mielőtt még nagyobb baj lesz. Köszönöm! Ákos


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »