Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: a ló túlsó oldala

(Ákos, 2015.09.09 10:35)

Ja, azt nem mondtam el, hogy miért nem jó a modell. Hát csak azért, mert ez a globális terrorállam megvalósítása kicsiben. Vagyis annak a valódi modellje. Mármint a filmben szereplő modell, csak bocskaival és rókafarkas prémkucsmával nyakonöntve.

Re: Re: a ló túlsó oldala

(Ákos, 2015.09.09 10:53)

Ettől a szövegtől konkrétan megijedtem, jeges borzongás járt át:

http://www.erpatakimodell.hu/index.php/home

IDÉZET
"Az építő szándékú embereket minden rendelkezésre álló eszközzel támogatjuk és szövetségesnek tekintjük, a romboló tevékenységet folytatókat ellenségnek tekintjük és ellenük harcot kezdünk, igyekszünk minél előbb megszüntetni a romboló tevékenységeket, mégpedig azért, mert a hajót lékelgetők lékütögető hobbija veszélyt jelent az egész közösségre és a közös hajóra. Ha eltűrjük a lékelgetést, akkor egy idő után a romboló személy előbb utóbb egyre nagyobb lékeket fognak ütni a hajón és egyre több személyt kezdenek erre buzdítani, amit a hajó süllyedésekor már sokkal nehezebb és több energiát áldozva lehet orvosolni, ezért javasoljuk a településvezetőknek, hogy a romboló tevékenységeket mindíg csírájában, gyorsreagálással és példastatuálással igyekezzenek megszűntetni."
IDÉZET VÉGE

Ezzel szemben mi valami egészen mást értünk Magyarságon!
Éppenhogy ellenkezőleg, vagyis az embereket nem megtörni kell és leláncolni egy rabszolga-gályára, hanem megadni a lehetőséget az önálló kibontakozásukra. Cselekvő, lélekemelő, teremtő munkát biztosítani a számukra.

Tehát vigyázzunk, mert ma még úgy látszik ilyen betegek járnak elöl a magyarságban, a tisztességes jóravalók pedig még mindig senkikként húzzák meg magukat.

Re: Re: Re: a ló túlsó oldala

(Ákos, 2015.09.09 10:57)

Jaj, megint kimaradt a lényeg:
ha a magyar ember szabadságot kap, akkor kivirul és teremt.

Sokan azt hiszik viszont, hogy akkor anarchia és káosz lesz. Mi pedig tudjuk, hogy egészen biztosan nem. Tehát aki ilyen modellekkel nem szabaddá tenné az egyes embereket és családokat, hogy kibontakoztathassák teremtő energiáikat, hanem maga egyszemélyben kívánja mindenki helyett eldönteni, hogy mi a jó mindenkinek és mi nem, ráadásul még büntet is azért, mert valaki esetleg máshogyan látja, az csakis őrült zsebdiktátor lehet.

Ne kívánjunk ilyen jövőt magunknak.

Re: Re: Re: Re: a ló túlsó oldala

(Ákos, 2015.09.09 12:14)

ha már belemerültem ebbe a gondolatkörbe, akkor folyamatosan jönnek az újabb és újabb gondolatok, mert egy párbeszéd indul meg az éterben. Úgyhogy most még annyit kell hozzátenni, hogy még véletlenül se értse senki úgy, hogy itt egy adott személyről vagy egy adott manifesztum kritikájáról lenne szó, sokkal inkább egy jelenségről úgy általánosságban, mintegy kiragadott példaként felhozva, mert sajnos akárhova is néz az ember, mindenhol a valóság kiforgatásával találja magát szemben.
Vagyis a Magyarság témáját és teremtő világképét szerencselovagok karolták fel és használják ki éppen, ezért önmagában az, hogy valaki külsőségekben azt követi és folyamatosan arra hivatkozik, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy annak szellemében cselekszik és megoldást nyújtana. Ez most nagyon aktuális, és megszívlelendő a következő időszakra. Egyben figyelmeztetés nekünk is, hogy ne üljünk fel ilyesminek.

fordulat

(Ákos, 2015.09.05 04:24)

Érdekes dolog történt. Kicsit utánanéztem itt a történéseknek, megnéztem, ki mit nyilatkozott és hogyan az írott és a képes-hangos sajtóban Magyarországról az elmúlt 72 órában nemzetközi szinten, és azt vettem észre, hogy minden Magyarország ellen irányuló kritika olyan érvrendszert használt, ami éppen az ellenkezőjét jelentette valójában a széles körű hallgatóság, nézősereg számára. Vagyis, hogy pontosabb legyek a fogalmazásban: a szokásos Magyarország ellen bevetett lejárató nyilatkozatok a tartalmukban éppenhogy nem lejárató hatást értek el. Persze az azt megfogalmazók szándéka ellenére. Vagyis már rutinból dobálták ránk a sárt, ami rózsaként érkezett. Mintha valami ilyesmit mondott volna Jézus is. Nem fogott rajtunk most az eddig még mindig bevált módszer és az alkalmazók túl kényelmesek voltak, mert már hozzászoktak, hogy sikeres a lejárató tevékenységük, de éppen mert rutinból csinálták, most valahogy nem jött be. Ebben biztosan benne van sokunk munkája, és nekünk ehhez nem kell sem okostelefon, sem közösségi oldal, mert egyre finomabb a metakommunikációs háló, amit a magyarság használ. Csak így tovább, ünnepeljünk, de nem szabad elbíznunk sem magunkat. Azért örülni szabad. Kicsit fellélegezni, és annak a tudatával szusszanni egyet, hogy helyes úton járunk és hatékonyan dolgozunk.

Ákos

Re: fordulat

(News, 2015.09.06 11:21)

Nyílt levél válasz- a lejáratásunkról a szennycsatornákon:

http://magyarhirlap.hu/cikk/34500/Szennycsatorna

Re: Re: fordulat

(Ákos, 2015.09.08 10:07)

Volt viszont nyílt esti betelefonálós szavazás a ZDF-en és arra a kérdésre, hogy "Igazat ad-e a Magyar Miniszterelnöknek, hogy ez német probléma leginkább és nem össz-eus ill. magyar?" 84 % volt az igen !!!
A Die Presse is megjelentetett egy cikket, amiben a kettős mércéről elmélkedik és Mo-nak ad igazat.
A Közép-Európai államok mellettünk állnak.

Vagyis jól éreztem, a közvélemény európában velünk van. A vörös-bécs autókonvoját a práterstadiontól meg egy magyar csaj szervezte és alig akart beülni valaki hozzájuk.

Ha európa történelmi felelősségéről beszélünk, akkor az a gyarmattartókat érinti, nem minket. Ha meg a jövőről, akkor mi nem akarunk nemzeti identitás nélküli globálmasszát alakítani magunkból.

Nimród fiaiként viszont szívesen segítünk, főleg azért, mert Isá prófétaként Jézust igenis tisztelik a tisztességes muzulmánok.

Mohamed pedig már 1400 éve megjósolta, hogy lesz egy fekete csapat, aki csak külsőségeiben muzulmán, de szíve vas és óvakodni kell tőle minden jó embernek, mert az a pokol serege. Ez a levantei állam, ami az egészet indította.

Ha ilyebn történelmi távlatokba helyezzük, ill. helyeződött a sztori és földrajzilag is összement a terület, azaz gyalogosan bejárható, akkor valójában a MI valamikori közel-keleti jelenlétünk sem lehet kérdéses többé és Nimród is újra kézenfogta népét, mert kezünket felé nyújtottuk.

Minél többen teszik meg egyénileg Nimród konkrét kifejezett aktív módon való segítségülhívását, annál hamarabb és erősebben hat a mezőnk.

Most !! aktuális

(Mag, 2015.08.26 16:14)

Ez az előadás sok mindent megmagyaráz, de most vált aktuálissá. Nagyon JÓ, és sokrétű.

Valószínű Te is sok mindent máshogy értelmezel ezek után, a környezetedben . Az előadó pedig kiváló és nagytudású

https://www.youtube.com/watch?v=4rqW14eiFz8Hangolda :-)

(MAG, 2015.08.11 13:43)

http://mynoise.net/NoiseMachines/throatSingingDroneGenerator.php

HOgy tudd kik a pénzelői

(News, 2015.08.06 09:00)

...........az európai bevándorlást pénzelők, ugyanabból a pénzből kényszerítik a menekülteket otthonaik elhagyására és fizetik viszontagságos útjukat is. A francia álláspont szerint a népvándorlást kiváltó okokat kell felszámolni, de ehhez az kell, hogy az USA kormányzata ne támogassa pénzzel és fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terrorizálja Pakisztánt és Afganisztánt, Irakot, Líbiát, Szomáliát, Jement Szíriát, és úgy általában senkit se.
Még egy "apróságot" érdemes megemlíteni: A pakisztániak miért nem Indiába vagy Kínába menekülnek, útba esik Kazahsztán is. Az afgánok miért nem Iránba, a Líbiaiak, szíriaiak miért nem Törökországba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-védők természetesnek veszik azt, hogy az egész világ menekültjei Európába akarnak menekülni, mintha nem lennének más "biztonságos országok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbarát szíriaiak Oroszországba szeretnének menedékjogot kérni... pedig sokak szerint Putyin a "jó fiú"...

http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=427

AVATARA: Mária Magdolna misztériuma

(News, 2015.07.19 12:22)

"Aközött a kereszténység között, amit Jézus tanított, és aközött, ami az egyházi tanításokban, dogmákban szerepel, hatalmas különbség van. Ez magyarul annyit jelent, hogy Jézus tanításait megváltoztatták." Ezekre a történésekre bizonyítékokkal is rendelkezik AVATARA, amit most előadásában is igyekszik bemutatni. Mária Magdolna misztériumairól lesz szó.

https://www.youtube.com/watch?v=ais-gS0luJw

Új fejlemények, friss fordítások...

(Mag, 2015.07.13 08:04)

http://goodethungary.blog.hu/

Fényképpel válalta az arcát

(MAG, 2015.06.28 13:23)

http://goodethungary.blog.hu/2015/06/23/simon_parkes_illuminatus_csaladba_szulettem_kapcsolatban_allok_a_reptilian_fajjal_es_a_mantid_lenyek#c27431362

a cikk végén két ajánlott linkkel...

Felhívás

(Mag, 2015.06.28 13:02)

EGY MONUMENTÁLIS ŐSTÖRTÉNETI ANYAG !!! Cholnoky J. és Szilvay Gy, professzor munkája a youtube-on !! (Magyarság 12 ezer éve ! )
--------------------------------------------------------------------------
Június 30-tól indul Kozsdi Tamás Youtube csatornáján egy monumentális anyag publikálása több héten át. Egy igen ritka és alapos forrás az egész Föld bolygóra kiterjedően átveszi a magyarok és rokonnépeinek történelmét 12 ezer éven át, - már ami adatot a szerzőpáros 100 év alatt összegyűjtött.

Cholnoky Jenő (20. sz. legeleje) és Szilvay Gyula (20. sz. második fele) professzorok több mint 300 oldalas munkáját olvastam fel töviről-hegyire, hogy minden népre és korra kiterjedően legyen kapaszkodónk és vonalvezetésünk. Mi hogy történt, ki kicsoda?

A mellékelt vázlatból látható, hogy merre halad a mű és miket tárgyal. Minden egyes file 3-12 perc közötti és így naponta átlagosan KÉT fejezetrészt publikálok. Érdemes folyamatosan hallgatni és újrahallgatni. Az anyag impresszumában többet is elmondok, illetve Szilvay előszavából is sok kiderül a műről. Ez egy őstörténeti NYÁRI EGYETEM MINDEN MAGYAR EMBERNEK. (Egész júliusban és még augusztusban is!)

Ha végig hallgattad, talán egyet értesz velem abban, hogy legyen mostantól ez a kiindulópont, amihez hozzáteszünk, amit csiszolunk. Minden magyar ember, akár idehaza, akár a nagyvilágban - és főleg a 21 év alattiak - tudja meg kik a rokonai, honnan származnak és azt is, mi nem igaz a történelmünkből.

Köszönet a hír megosztásáért!
A hanganyag június 30-tól itt jelenik meg és naponta újabbak jönnek a vázlat szerint, augusztus végéig.

https://www.youtube.com/playlist…

Kérlek iratkozz fel a youtube csatornámra, hogy minden frissítésről emailben értesülhess!
Ismerd meg a magyarok őstörténetének igazságait és lásd át egyben az egészet!
-----
Munkámat azzal tudod támogatni, ha hagyod végigfutni a videók előtti reklámfilmet, vagy ráklikkelsz bármelyik bannerre a hanganyagban, vagy ha egy következő videómra klikkelsz. A youtube számára ezek a reakciók értékesek, és ezáltal nő a csatornám reklámbevétele. Köszönöm, ha ezzel támogatsz. Kozsdi Tamás.

Figyelemreméltó.....figyelmeztetés ! Plusz sok érdekes..

(Mag, 2015.06.23 19:42)

http://spiriteve.blogspot.hu/

LAÁR ANDRÁS

(News, 2015.06.09 11:23)

TUDATOSSÁG A MINDENNAPI ÉLETBEN, tudat felszabadítása a téveszmékből, nemtudásból:

https://www.youtube.com/watch?v=wQd9qlxUge4&list=PLvEQn5XRFS5-vy_MRA9shqQ0kPYo63ds6

Tudatépítés - Gyógyító meditáció és magyarázata

(News, 2015.06.02 17:12)

Körösi Csoma Sándor nyomában, a nyugati szent,..a női erő jelenlétéről, az egyensúly fontosságáról.....Csöpel Láma- a Kagyüpa vonal vezetője, Taron/Nógrád megye/ felépített hun stílusú hagyomány szerinti templom felavatásáról, a Duna Tv-ben riport:

https://www.youtube.com/watch?v=CDALJ7ZDvDQ

Általa vezetett meditáció, belső szellemi út, önmagunk igazi megismerésének munkája:

https://www.youtube.com/watch?v=jYj3Txg-aYk&index=13&list=PLRwv6NdojsgbcDqDGOcJSVvRSkw53idk-

Meditáció magyarázata:

https://www.youtube.com/watch?v=FdZmJCjw0AE&index=12&list=PLRwv6NdojsgbcDqDGOcJSVvRSkw53idk-

Re: Tudatépítés - Gyógyító meditáció és magyarázata

(News, 2015.06.02 17:37)

Tara - Anyatemplom avatása:

https://www.youtube.com/watch?v=DpengmaKUZg

Energiákról, karmáról, mulandóság, függés, tökéletlenség......

(News, 2015.05.16 17:05)

Energia és tudat összefüggései, a tantien és a mikrokozmikus energiakör jelentősége és lehetőségei

https://www.youtube.com/watch?v=pkP7KNWcmrE

Everness Budapest : Tudatosság fesztivál ..Test, lélek és tudat viszonya. Mi a tudatosság? Tárgyas és tárgyatlan tudat. Élet és halál viszonya a tudatosság szempontjából.

https://www.youtube.com/watch?v=Tvlezh9zVh4

Tanítások az életről, halálról, kapcsolatokról, betegség legyőzéséről

(News, 2015.04.23 18:40)

Én és személyiség, de mi ez, honnan jön?...önálló tisztánlátás:

https://www.youtube.com/user/chongan1008/videos

Virágh Szabolcs apát (Csong An Szunim).."..... a koreai buddhizmus történetében az első magyar, aki tanítói felhatalmazást kapott. Jelenleg Magyarország vezető tanítója. Ázsiában, Amerikában és Európa-szerte tart előadásokat, segít az önfelismerésben és a lélekhez vezető út megtalálásában. Azt mondja: minden közönség más, ezért nem lehetnek rutinszerűek az előadások, illetve beszélgetések."

Az élet ZEN oldala: http://pannonrtv.com/web/?p=52599#more-52599

Honlapja: http://www.wonkwangsa.net/hu/zen-k%C3%B6zpont/budapesti-zen-k%C3%B6zpont
« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »