Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

felvilágosítást kérek és egy meglátás

(Ákos, 2013.05.19 23:36)

Elmondanátok, mi ez a hangyás dolog? Valakik azt kívánták volna, hogy ne legyenek hangyák? Értelmesen összefoglalná, aki ezt látta, mert nincs türelmem keresgélni, de nemigen tudom elképzelni.
-----
Rendkívüli idő van, a Nagy-Szala kezdődhet Alsóörsön és kicsúcsosodhat még néhány állomás után végül a Szalajka-völgyben. Nem látok ellentmondást.
-----
A köpenyesektől óvjon a Jóisten, mert tényleg a fejükbe vettek valamit. Ilyen lovagfélékre gondolok. Biztos, hogy hatást kívánnak gyakorolni, a kérdés csak az, hogy tudnak-e.
-----
Beszélni, meg számítógépbe írogatni mindig könnyebb dolog (volt és lesz), mint valamit megszervezni és dolgozni. Aki annyira tudja, hogyan kell, az tegye! Ha tudja, hogy lenyúlhatják ilyen lovagfélék, hát tegye okosan és ne hagyja. Ha fennáll a veszélye, hogy ál-próféták ütik fel fejüket, hát legyen jobb, kövessék őt. Ha nem tetszik az események alakulása, hát alakítsd magad.
----
Privát véleményem, hogy itt nagyobb horderejű dologról van szó, minthogy bármiféle ál-prófétáknak beleszólásuk lehetne az ügybe. Most egyébként egyáltalán nem csoda, ha a férfiak (és a férfi nemű elemzők) ebből egy kukkot sem értenek, mert amíg 2009 a férfiakat szólította meg, most 2013 a nőket hívja cselekvésre. Ha Alsóörsön voltak is férfiak jelen, csakis azért, hogy a nők munkájának beindulását segítsék. Ezt mindenki érzi, érti, ha kicsit is köze van az eseményekhez.

Re: felvilágosítást kérek és egy meglátás

(Klári, 2013.05.20 08:15)

A hangyás dolog itt:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1dT3Z2G2KP4
hangzik el a 19 perc után. (nekem van időm,a visszakeresésre és emlékeztem, hol hallottam)
Itt Szelei Magdolna nagyszalai összafoglalója hangzik el. Ha ezt nem mondta volna, minden szavát hitelesnek tartanám, mint ahogy ő hitelesnek tartja magát, és semmi félrevezetési szándékot nem feltételezek róla. De ha így kilóg a lóláb, ő miért nem veszi észre? Talán azért, mert annyira szívünk vágyának megfelelőek a közölt i formációk?
Nagyon kell figyelnünk "az adott fa gyümölcsét", amire Jézus urunk is figyelmeztetett, és nálad is elhangzik e figyelmeztetés,

Re: Re: felvilágosítást kérek és egy meglátás

(Ákos, 2013.05.20 12:23)

Igazad van. Itt előjön igen erősen az emberi félreértelmezett felsőbbrendűség. A kívánságokkal nem lehet játszani, mert valóban bekövetkeznek, csak éppen a körülmények lehet, hogy éppen máshogy alakulnak, mint a delikvens elképzelte. Rengeteg figyelmeztetés van erre: Három kívánság népmese, kolbászorrú férjjel; Goethe Varázslóinasa, aki nem tudja leállítani a takarítóeszközöket stb. -- Óvatosan kell bánni a kívánságokkal és mindig hozzá kell tenni, hogy Legyen meg a Te akaratod. -- Sajnos belekerül ilyen is, ezt erősen kell szűrni. Maga a Tanácskozás is, a beszámolókból tudom, elment igen egyszerű irányba. -- Summa: Nagyszala kívántatik, valami megindult, de nagyon hosszú még az út. -- Na éppen ezért kell nekünk cselekvően részt venni benne. Rengeteget dolgoztam, éppen csak péntek estére tudtam lemenni, de összeszedtem magam és az előadás remélem, hogy jó hatással volt. Most egy történelmi Ténylánc összeállítását vállaltam fel, pontosabban a koordinálását. Olyan emberekkel, akik értenek a történelemhez, valóshoz és tanítotthoz is. Fiatal történelemszakosok, tanárok, leginkább lányok és asszonyok, némi férfiúi segédlettel. Személyes csoportmunkában, az első találkozástól számított 4-5 héten belül készülne el egy Ténylánc, az új adatok (régészet, genetika, tények) alapján. Ha valakinek közületek van elhivatottsága, itt Zsiannál jelentkezzen, egy-két héten belül találkozunk és elkezdjük a munkát. Max 10-12, minimum 5-6 ember munkája lesz. Köszönöm!

Re: felvilágosítást kérek és egy meglátás

(Ákos, 2013.05.19 23:57)

Azt is tudnotok kell, hogy az eseménynek ugyan nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget, azért rutinból lementek megnézni kiöregedett, nagymercédeszes első felderítő megbízottak. Ilyenek jártak körbe mindenkinél 2009-ben is. Az is egyértelmű, hogy megpróbál beépülni és átvenni az irányítást. Az is, hogy néhányan az első pillanattól ott vannak és egyetlen céljuk a bomlasztás. Az is, hogy a német irányultságú lovagok kívánnak Királyt állítani Gizella örökén, de ezek már Szent Istvánt is mint hűbéresüket emlegetik, mind a mai napig. Az is egyértelmű, hogy Isteni segítség és Csoda nélkül, az Ősök aktív közreműködése nélkül semmi sem fog történni, mert a hatalom mindent átsző és foggal körömmel védi állásait. Ezek mára egyértelmű tények. Úgyhogy itt valami elementáris fordulat várható, amit ember nem tud megjósolni. -- És az is egyértelmű, hogy ha valaki felhőn fog röpülni és ezer szemkápráztató csodát is visz véghez nagy tömegek előtt, akkor az még nem garancia arra, hogy Jó. Mert erre is figyelmeztet Jézus. A nagy szemfényvesztő utolsó fellépése is még hátra van, és sokan bedőlnek majd neki. -- Szóval nem annyira fekete-fehér megfejtésű az ügy, ha a felszíni jelenségeit vizsgáljuk. Minden változik percről-percre és nagyon észnél kell lenni. A Kulcs most a lányoknál és asszonyoknál van.

Szuper-Mén visszatér / Kerion,2013.05.18 19:36

(News, 2013.05.19 14:23)

Mikor is ? A hirdető szerint 2013 május 20.-án Pünkösd 7főn - az egyik "csatornán". Nézzük csak a mai "égi jeleket":
2013.05.18 - a Hold/7/ első negyede az Oroszlánban
2013.05.18 - Merkúr/9/ - Neptun/2/ - kvadrát /11/
2013.05.18 - Vénusz/8/ - Uránusz/3/ - szextil /11/
ELEVEN/11/ségre jutás - ELEVEN/11/ségre jutás - "csillagkapu"
Lehet hogy a Szuper-Mén/Táltos-paripa 7főn megelevenedik ?
Ami azt illeti éppen aktuális hiszen a "Királynő" már itt van - legalábbis a megjelenítés szerint. 25 év után, immár 64. életévében ugyanis ismét fellépett/megjelent a londoni "Heaven"-ben - még 2013 május 4.-én este. Bemutatva az új "A"/Alfa/Kezdet című saját cd-t. Személyesen az ABBA/1221/1331 üdvöske A/G/netha F/A/ltskog - AF/FA/ÉletFa vagy AGFA/EzüstFa - kinek hogy tetszik. A címlapon koszorúval körbe van véve az "A" fölötte egy korona. Mellette a szöveg: "It's been a long wait, but the time has arrived for the return of the REAL Queen OF POP." Ja, hogy a pop az a földi pop-ulation rövidítéseként is jelenti ? Így már mindjárt érthető. Mindenki real/valódi királynője visszatért, mint ahogy szupermén is "visszatér", mint mindenki real/valódi királya.
Agnetha már 16 évesen - mint Mária Magdolna - elénekelte a Jézus Krisztus szupersztár híres betétdalát - nyilván nem véletlenül. Apropó, nálunk is van egy Mária Magdolna. Meg még rajta kívül sok más "magyaros" külsejű/öltözékű idegen vagy magyarosított nevű "mag-lélek" kutató professzor és professzornő. Jól kikupálta őket a rendszer a korszakváltásra. Mert nehogy már éppen a magyar megújulás/feltámadás legyen az ami nincs lenyúlva. Kellenek erre az összeíró össze-fog/dos/ások, itt-ott amott. 4 éve még szegény megboldogult szabad-európa-rádiós, nyírkai jóslatos, yotengrites Máté Imre is meglovagolta ezt a trendet. Még új vallást is alapított Rábapatonán. Persze könnyen lehet éppen ez volt az a spirituális szabadkőműves szerep ami neki jutott. Szóval nagyon észen kell lenni ám. A hazai és külföldi masonic mester-kedések nyomán megint csak felszínre bukkan az hogy nem az a lényeg: mit mond valaki - hanem az hogy KI MONDJA. Ugyanis az ál-magyar rafináltan hazudhat, félrevezethet, megvezethet - mégpedig a 6alom érdeke szerint. Míg a valódi magyar SOHA SEM HAZUDIK. Mert ha ezt tenné már nem is volna az, és ráadásul azon nyomban ki is lenne penderítve a leendő "Heaven"-ből - még elébb mint az erre rászolgált többiek.

Válasz
Re: Szuper-Mén visszatér
Tavasz,2013.05.19 07:40

Szóval akkor,ha most a nagy szalán eldöntötték és azt meditálták,hogy a hangyák majd nem kellenek az új világban,akkor azt jól éreztem,hogy nagy a baj....És ehhez összegyüjtötték a jó szándékú hiszékeny magyar embereket.....


Re: Szuper-Mén visszatér / Kerion,2013.05.18 19:36

(News, 2013.05.19 14:23)

folyt:

Válasz
Re: Re: Szuper-Mén visszatér
Jax,2013.05.19 12:48

@Tavasz, micsoda?

Válasz
Re: Re: Szuper-Mén visszatér
Kerion,2013.05.19 13:52

Semmi baj nincs - csak tudni kell hogy semmi sem az aminek látszik. A "Nagy-Szala" jelentése Nagy Gyűlés/Országos Gyűlés. Magyarországon ezt voltaképp csak a Teremtő rendelheti el közvetve, az un. Elsődleges Táltosa/Avatárja révén. Akiben szakrálisan Ő MAGA HAT. Alsóörsön - egyébként már a helyszín neve is le-degradáló - bármerről is nézzük nem hihető hogy egy ilyen "potenciájú"/égi megbízású magyar személy sertepertélt volna.
A Szalajka-völgy = Szala Ajka/Gyűlés szája-bejárata viszont már régen is az úgymond "Nagy Szalák" helyszíne volt. Innen a neve. Miért is ? Mert voltaképp a sokat emlegetett eredeti Shambaláról van ez esetben szó. Ezt bizonyítja a Google-Earth-ön látható órási "tájba vésett" Delfin "Nazca-rajz" Szilvásváradtól kiindulván /az azonos nevű csillagképre utalva/. Aztán a 9 "üveghegy", azaz a csillogó /SiO2-szemcsés kőzet-beton-burkolatú/ piramis-hegy maradvány a völgy körül, a mesterséges lépcsős patakmeder, az időszakos "Kehely"-vízesés, a "Fátyol"-vízesés, a Szent-tavak, a Szent-forrás, a Szent-barlang/Szeleta a "fátyolon túl" stb. Tehát evidens hogy itt kell megrendezni majd a VALÓDI GYŰLÉST - no persze annak a szervezésében aki erre hivatott - Égen-Földön. Egy ilyen személy el-hivatottságát pedig csakis a Teremtő/Teremtés bizonyíthatja mindenki előtt. Mégpedig a csodás "szupermeni" képességek átruházásával/láthatóvá tételével. Ez is nyilvánvaló.
Tehát nagyon egyszerű a dolgunk. Amíg nem látunk egy úgymond "Fő-Táltost" az égen repkedni, aztán átváltozni, teleportálni, falon átmenni, gondolatot olvasni, embereket feltámasztani stb. - addig csakis kizárólag önMAGunknak higgyünk meg persze a Teremtőnk tudat alatti késztetéseinek. Nyugton lehetünk, nem kell bedőlnünk senkinek, hiszen csupán a semmire sem képes idegen ál-prófétákról van mindig szó. Egy valódi magyar-lélek-minőségű sohasem játssza meg magát, nem adja el magát annak ami nem ő. Ha viszont azt mondja hogy Ő VALAKI - akkor bizonyítja is mindenki előtt. Ennyi.

Nagyszala

(sodzsu, 2013.05.16 08:18)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t0mMnRzQPNI

Re: Nagyszala

(sodzsu, 2013.05.16 08:24)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1dT3Z2G2KP4

Re: Re: Nagyszala

(Klári, 2013.05.19 11:12)

Örüljünk, hogy Szelei Mária elintézte, hogy nem lesznek hangyák az új Földön?
Ugyanígy képzelem el annak idején az özönvizet, mikor valakik úgy döntöttek, hogy elpusztítják az emberiséget.

A Föld mágneses mezője kelet felé tolódik

(News, 2013.05.18 11:17)

Szerkesztő:
Talán ez a legfontosabb hír, amit ZS Livingstone valaha az educate-yourself.org-ra posztolt, mivel az alábbiakban közre adott esemény mindnyájunkra hatással lesz itt a Földön. Amennyiben elegendő embernek jutna tudomására a közeledő mágneses pólusváltás és annak a következőkben kifejtett velejárói, akkor rengeteg olyan félelemtől és rettegéstől kímélnénk meg magunkat, amely ezt az eseményt kíséri.....

http://boldognapot.hu/blog/

*****************

http://www.youtube.com/user/MsEric630?feature=watch :)))))

ENIGMA

(Ajánló, 2013.05.16 14:49)

3. rész / Tiszta vizet a pohárba
https://www.youtube.com/watch?v=Icl7T6gqke4

Minden felkerül... :-)

(Mag, 2013.05.15 12:45)

Nagyszala, Szelei Magdolna

http://www.youtube.com/watch?v=RjUoiYlMGUY

Alsóörs

(Hírek, 2013.05.09 09:00)

http://www.youtube.com/watch?v=AoFEjetJIWs&feature=youtu.be

Re: Alsóörs

(Hírek, 2013.05.09 09:20)

http://www.youtube.com/watch?v=qoCAf7XJYkQ

Re: Re: Alsóörs

(Gabus, 2013.05.09 10:49)

Mik vannak ezekben a videókban? Miért az ajánlás?
Inspirációra volna szükségem megtekintésükhöz. Tudod, annyi mindenféle dologra felhívják a figyelmemet. Biztos nagyon értékes dolgok ezek is, csak nem tudom eldönteni hogy nekem való-e vagy sem ha semmit nem tudok a tartalomról.
Köszönöm szépen.

Re: Alsóörs

(sodzsu, 2013.05.10 18:18)

http://www.youtube.com/watch?v=xwK3AefFZyQ&feature=youtu.be

Re: Re: Alsóörs

(Mag, 2013.05.15 10:33)

Nagyszala, Alsóörs Orosházi F. felkonferálja Kozsdi Tamás

http://www.youtube.com/watch?v=iaoxlXLX6PQ

Hunszkita Tv-ben még több. és a Jel-Adóban Czseke A.

Segítség az előrelátásban-

(News, 2013.05.15 10:13)

A legobb elemzőt ugye olvassátok???..:)))))
Az idő telik, a becsület fogy...

http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=352#c6098

Kasler Árpád szavai

(Ani, 2013.05.13 21:48)

http://kaslerarpad.hu/?p=3432

hang anyag a banki csalásról

21.00 órától, minden nap... 30-60 perc munka :)))

(Ani, 2013.05.12 13:53)

Szeretettel emlékeztetem azokat, akiket megérint a feladat, hogy folyamatosan, minden este 21.00 órától, a mindenkori Magyar idő szerint MEDITÁLUNK, IMÁDKOZUNK, relaxálunk, énekelünk... és ki mivel, de POZITÍV és az ÉLETET éltető gondolatokkal töltjük a kollektív tudatot...
így hangoljuk át a Kárpát-medencét, ha már ilyen szépen átmentünk a kritikus december 21-ei kozmikusan jelentős dátumon....
továbbra is rezegtetjük a terünk a mantrázással és TEREMTJÜK a SZÉP és a JÓ elképzeléseinkkel a saját valóságunkat :)))
30-60 perc időtartamig, közösen többre megyünk, ez a mi munkánk, nem is kevés (aki érti)
ez egy dal
http://www.youtube.com/watch?v=opXUj3eDfPA


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »