Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Üdvözlet

(Klári, 2015.12.27 09:39)

Szeretettel üdvözlök mindenkit! Ákos nagyrészt eltaláltad az elmaradás okait. Én sem a facebookon töltöm az időmet. Gondolom, ti is úgy vagytok vele, ha nem is írtok, azért időnként be-be kukkantotok ide.

BUÉK mindenkinek, és eredményes munkálkodást kívánok, kinek-kinek a saját dolga szerint!

jó hely

(Ákos, 2015.12.18 14:59)

itt alább felmerült, hogy eltűntek az emberek, meg hogy mindenki átköltözött fbra -- szerintem más oka van annak, hogy ritkábban írunk: már akkor is működik a közel 10 év alatt felépített kommunikációs hálónk, ha nem írunk és nem találkozunk -- meg valahogy most annak van itt az ideje, hogy anyagba öntsük, amit szellemileg megfejtettünk -- például már majdnem két éve szinte minden este edzek bő két órát és még egy sort sem írtam róla, talán azért, mert szerintem még mindig tök bénán verekszem, de minden este az előző napi önmagamat győzöm le és napról-napra apránként haladok -- vagyis az eredetileg hozott lelki indíttatást szépen kiveséztük vagy 20 év munkájával szellemi szinten és most jó ideje az anyagi megvalósítása a feladat -- így jelentetjük meg az általunk képviselt lelki tartalmakat a szellemi felismeréseink után a kézzelfogható valóságban, mert ezért is jöttünk (azért eldicsekszem vele, hogy megvolt a negyedik vizsga is és most kaptam igazán kedvet hozzá, dr. Harnos Imre harcművészeti stílusát is követni)

Re: jó hely

(Ákos, 2015.12.18 15:25)

"játékos" edzés a bő ötórás vizsga utáni napon, levezetésként egy kis szabad zuhanás, hogy a félelemből végül élvezet legyen:

http://embed.indavideo.hu/player/video/027140a0f4/

Re: Re: jó hely

(Ákos, 2015.12.18 15:44)

vagyis a fél-elmen felülemelkedve az élv=elv=élet igenlése és megélése szabadon a mozgás öröme által

Re: Re: Re: jó hely

(Mag, 2015.12.19 14:24)

:-) Ákos régen szóltál ! K.Tamás levelezőjén fent vagy? Hozzászólásaid régen is jól jöttek .....

Kozsdi Tamás két napja felvett előadása!

(Mag, 2015.10.18 12:31)

Mit mondjak?! .....NAGYON JÓ
https://www.youtube.com/watch?v=1vscQNcgBVg

Tündérkert folytatása

(Mag, 2015.11.19 08:26)

http://gerle.fenyiro.net/

Térhìradóba írt

(Mag, 2015.11.30 19:31)

Zoltán új blogja mivel népszerüek lettek írásai :-)
https://napkeletinap.blogspot.hu/

Re: Térhìradóba írt

(fehérholló, 2015.12.01 01:57)

Mi történt? Mindenki elment üdülni? Vagy nyugdíjba? Vagy mindenki házat épít, gyereket, unokát különböző különórákra visz?
Hová a túróba tüntetek?
Miért kell meghalnia egy ilyen jó kis helynek?
Hiányoztok!

Re: Tündérkert folytatása

(Mag, 2015.12.03 07:54)

Dátumokra kattintva oldalt, minden napra találhatsz útmutatást


Válasz az egyik lenti kérdésre. És igen,........sajnálatos.
Igen sajnos mindenki átköltözött a facebookra ....
:-)

Rovásírás egy orosz iskolában?

(Mag, 2015.10.07 07:43)

Élménybeszámoló

http://www.szeretetteremuhely.hu/?page_id=765

Ez a valóság megszűnik.

(News, 2015.09.22 09:03)

"....Az armagedon elindult. Ez a valóság megszűnik. A fény megindul lefelé a felső síkokról magjához vonzza a beérett magokat (aratás) és hazatér velük a fénybe. A többi széth esik. Ha úgy tetszik (+) polaritás. A fény taszítja, belenyomja a (-) frekvenciájú lelkeket a hasonlóan sűrű rezgésű anyagba. Más nézőpontból akik egész életükben az anyagot birtokolták (világ javait) megkapják amire vágytak. Beleszorul a lelkük az anyagba , ami öntudatvesztéssel jár...."

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2015/09/hungary-patriot-act.html?showComment=1442594929055#c4112443608621043137

Re: Ez a valóság megszűnik.

(Ákos, 2015.09.25 09:55)

Tegnap reggelig én is azt hittem, mint mindenki, hogy a bevándorlók tömege valami ilyesmit jelent, aztán láttam, hogy a németek tisztán logisztikai problémát látnak a lebonyolításban és ujjonganak, mert a hiányzó 600.000 munkahelyet kívánják feltölteni olcsó munkaerővel, akiket kb 1,5 év alatt kívánnak betanított munkássá előléptetni és már az oktatás stb. meg is van szervezve.
Úgyhogy ez tényleg az ő dolguk, egy nagy kő esett le a szívemről.

Trójai faló és hasonló nyalánkságok....

(Klári, 2015.09.22 09:00)

Írni akartam valamit, de nem tudom röviden megfogalmazni.
Valami olyasmiről szólt volna, hogy nagy kegyelem az nekünk, hogy minden nap egyre több lehetőséget kapunk arra, hogy választhassunk.
Mindenben, mindenhol, mindenkor.
Szeretet, vagy félelem.
Sorsdöntő időket élünk amiért csak hálával és köszönettel tartozunk, hogy részesei lehetünk.

Trójai faló !!

(News, 2015.09.20 14:49)

"..A migrációs válság lényege: kezdődik a harc. Azok ellen, akik a trójai falóból előmásznak.

"A kormánynak október 8-ig van lehetősége, hogy egyértelmű igent vagy nemet mondjon az amerikai katonai jelenlét állandósítására. Arról kell döntést hozniuk, hogy elfogadják-e Magyarország katonai megszállását. Arról kell dönteniük, hogy a gyalog, délről érkező négerek helyett elfogadják-e az amerikai tankokban, nyugatról érkező (állig felfegyverzett!!!) négereket. Páncélos trójai falovakban érkeznek hozzánk, és higgye el mindenki, előmásznak majd. Japánban is megtették. Több ezer nemi erőszak után a civil lakosság követelte, hogy zárják be az amerikai bázist. Az amerikai katonák emiatt október végéig vannak itt - arra az esetre, ha a kormány nemet mondana.

Ennek ellenére, nem érdemes próbálkozni azzal, hogy a tényeket elferdítsék. Mind a tömeges illegális bevándorlás, mind pedig az amerikai csapatok bevonulása Magyarország megszállásának tekinthető." -tovább a cikkben.

http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=428#c11816

rendnek kell lennie

(Ákos, 2015.09.18 11:52)

ez a nagyfene igazságszolgáltatási vagyis rendbetartatási mánia begyűrűzött hozzánk is. Azt állítják sokan - nem voltam ott, de könnyen el tudom képzelni, hogy igaz -, hogy a polgármester személyesen beszélt a kisiskola ételosztó konyhásnénijeivel és konyhalányaival és megbízta őket azzal, hogy nagyon-nagyon alaposan figyeljenek oda, hogy minden kisdiák csak egyszer vegyen ételt, a hiányzókét se kérje ki senki és ha rendellenességet tapasztalnak, akkor azonnal jelentsék a renitens felelős tanítónéniket nála fel, mert majd jól megbünteti őket. Hogy pontosan milyen bütetés jár, azt lebegtetik, hagy féljen, fosson csak mindenki, de az biztos, hogy a mi napközistanítónénink negyedmagával már szerepel a listán, hiszen megette a saját kisfia által ki nem kért ételadagot. Mindezt kamera vette, bizonyíték van rá. A kamera képét egy előző ciklusban megválasztott, most pedig mandátummal már nem bíró, azaz valamikor volt önkormányzati képviselőnő nézi a saját okostelefonján. -- Szép sztori! Éljen az új magyar modell! -- Tény viszont, hogy az első 4 iskolai napon kb. 99% volt a moslékarány! A francia multinacionális cégnek bedolgozó közkonyha, aki az ellátást intézi, nem volt képes megbirkózni azzal a feladattal, hogy az új törvényi előírásoknak megfelelve, ehető ételt készítsen. Ezt a konyha vezetője is bevallotta. Az egyik óvodavezető mondta neki, hogy a gyerekek még a szájukba veszik a kanalat, csak azután köpik vissza a mosogatólének tűnő levet meg a nyers harcsapaprikást, de ha eltelik még néhány nap, akkor már biztosan nem fognak újból próbálkozni az evéssel, főzzön akkor akármilyen szuperjót is. Azóta valamennyire ehető az étel. Viszont a kamera figyel és lecsap a törvény, ha kell.

Re: rendnek kell lennie

(Ákos, 2015.09.18 11:59)

megismétlem a végkövetkeztetést: a globális terrorállam eszközeit kényszerítik ránk a magyarság álarca mögé bújva; aki egy kis hatalmat kap, azonnal lecsap a védtelen emberekre; eközben jóval túllépik hatáskörüket és már szinte minden pozícióban lévő személy rendőrként működik -- 0 azaz nulla kultúra és intelligencia, rendmániákus földbedöngölése mindenkinek, aki kilóg a soraikból. Ez van.

Re: Re: rendnek kell lennie

(Klári, 2015.09.19 07:09)

Mást vártál? Épp te csodálkozol, aki felvértezett vagy? Mit érezzen akkor a védtelen átlagember?
És mindég van lejjebb. Csak figyelj!

Új Kenyér

(Ákos, 2015.09.15 09:29)

Le kell írnom, amit személyesen megéltem idén augusztus 20-án és mostanra már fel is dolgoztam magamban az eseményeket, úgyhogy megvan a végső összegzés is, ami az előző ló-túloldala bejegyzéssel is összefüggésben van.

Már kezemben volt a várban a kürtős kalács, amit visszaadtam, amikor megtudtam, hogy 2.500, kiírva nem volt semmi. Ez még a kézműves vásár kapuján kívül volt, mert oda nem tudtunk bemenni, ugyanis szintén méregdrága volt. A szervezők jó pénzt szedtek a vásározó kézművesektől a standért és egyben a belépő látogatóktól is. Így őtőlük nemigen vásároltak már a családok és az árusok megtagadták a 15% kedvezményt is, ami a belépőjegyre állítólag járt volna a vásárlóknak. Jogosan. Két helyről is szedtek tehát jó nagy pénzt a szervezők. Megoldás: a belépőjegy teljes egészében levásárolható, így biztosítanak keresletet az árusoknak, akik megfizették a helypénzt. Jó lenne, ha legalább ezt a megoldást választanák a jövőre nézve, mert kisebb vagyon egy családnak amúgy a várbéli látogatás augusztus 20-án. Gondolom, aki nem harmincezerrel a zsebében érkezett, az nem nagyon ugrálhatott a várban és környékén ezen a napon.

Re: Új Kenyér

(Ákos, 2015.09.15 09:38)

Az Új Kenyér menete a sikló felső állomásától indult a Mátyás templomhoz. Kürtős kalács nélkül, kicsit sem csalódott gyerekkel várakoztunk arra, hogy szépen felsorakozzanak a viseletbe öltözött csoportok. Csalódás azért nem volt, mert érti már a gyerek 9 évesen is, hogy a túlárazást nem tudjuk támogatni. Szóval szépen gyülekeztek a hagyományőrző csoportok, szép népdalokat énekeltek, sorba rendeződtek, sokuknál nemzetiszín szalaggal átkötött friss kenyérrel. Lélekemelő volt. Előresétáltunk és vártuk az indulást, normál utcai ruhában, egyszerű magyar családként, mindenféle megkülönböztető jelzés nélkül, vagyis nem ködmönben, hanem normális utcai ruhában. Miért a ködmönösöket hozom fel? Mert ők löktek minket félre és taposták el a gyereket minden második lépésükkel. Viszont azt nem vették észre, hogy a teljes szépen felöltözött menetet hogyan verték át a huncut szervezők. -- Közvetlenül az indulás előtt megjelentek valahonnan a gólyalábas ripacsok, a menet élére álltak, buta vicceket puffogtattak és egyikük hegedűvel nyomta a klezmert. Hirtelen az egész úgy lett beállítva, mintha a menet, ami kb. 700 emberből állt és az Új Kenyér miatt jött össze eredetileg, ezeket a csepűrágókat kísérné végig a vár főutcáján.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »