Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tündérkert folytatása

(Mag, 2015.11.19 08:26)

http://gerle.fenyiro.net/

Térhìradóba írt

(Mag, 2015.11.30 19:31)

Zoltán új blogja mivel népszerüek lettek írásai :-)
https://napkeletinap.blogspot.hu/

Re: Térhìradóba írt

(fehérholló, 2015.12.01 01:57)

Mi történt? Mindenki elment üdülni? Vagy nyugdíjba? Vagy mindenki házat épít, gyereket, unokát különböző különórákra visz?
Hová a túróba tüntetek?
Miért kell meghalnia egy ilyen jó kis helynek?
Hiányoztok!

Re: Tündérkert folytatása

(Mag, 2015.12.03 07:54)

Dátumokra kattintva oldalt, minden napra találhatsz útmutatást


Válasz az egyik lenti kérdésre. És igen,........sajnálatos.
Igen sajnos mindenki átköltözött a facebookra ....
:-)

Rovásírás egy orosz iskolában?

(Mag, 2015.10.07 07:43)

Élménybeszámoló

http://www.szeretetteremuhely.hu/?page_id=765

Ez a valóság megszűnik.

(News, 2015.09.22 09:03)

"....Az armagedon elindult. Ez a valóság megszűnik. A fény megindul lefelé a felső síkokról magjához vonzza a beérett magokat (aratás) és hazatér velük a fénybe. A többi széth esik. Ha úgy tetszik (+) polaritás. A fény taszítja, belenyomja a (-) frekvenciájú lelkeket a hasonlóan sűrű rezgésű anyagba. Más nézőpontból akik egész életükben az anyagot birtokolták (világ javait) megkapják amire vágytak. Beleszorul a lelkük az anyagba , ami öntudatvesztéssel jár...."

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2015/09/hungary-patriot-act.html?showComment=1442594929055#c4112443608621043137

Re: Ez a valóság megszűnik.

(Ákos, 2015.09.25 09:55)

Tegnap reggelig én is azt hittem, mint mindenki, hogy a bevándorlók tömege valami ilyesmit jelent, aztán láttam, hogy a németek tisztán logisztikai problémát látnak a lebonyolításban és ujjonganak, mert a hiányzó 600.000 munkahelyet kívánják feltölteni olcsó munkaerővel, akiket kb 1,5 év alatt kívánnak betanított munkássá előléptetni és már az oktatás stb. meg is van szervezve.
Úgyhogy ez tényleg az ő dolguk, egy nagy kő esett le a szívemről.

Trójai faló és hasonló nyalánkságok....

(Klári, 2015.09.22 09:00)

Írni akartam valamit, de nem tudom röviden megfogalmazni.
Valami olyasmiről szólt volna, hogy nagy kegyelem az nekünk, hogy minden nap egyre több lehetőséget kapunk arra, hogy választhassunk.
Mindenben, mindenhol, mindenkor.
Szeretet, vagy félelem.
Sorsdöntő időket élünk amiért csak hálával és köszönettel tartozunk, hogy részesei lehetünk.

Trójai faló !!

(News, 2015.09.20 14:49)

"..A migrációs válság lényege: kezdődik a harc. Azok ellen, akik a trójai falóból előmásznak.

"A kormánynak október 8-ig van lehetősége, hogy egyértelmű igent vagy nemet mondjon az amerikai katonai jelenlét állandósítására. Arról kell döntést hozniuk, hogy elfogadják-e Magyarország katonai megszállását. Arról kell dönteniük, hogy a gyalog, délről érkező négerek helyett elfogadják-e az amerikai tankokban, nyugatról érkező (állig felfegyverzett!!!) négereket. Páncélos trójai falovakban érkeznek hozzánk, és higgye el mindenki, előmásznak majd. Japánban is megtették. Több ezer nemi erőszak után a civil lakosság követelte, hogy zárják be az amerikai bázist. Az amerikai katonák emiatt október végéig vannak itt - arra az esetre, ha a kormány nemet mondana.

Ennek ellenére, nem érdemes próbálkozni azzal, hogy a tényeket elferdítsék. Mind a tömeges illegális bevándorlás, mind pedig az amerikai csapatok bevonulása Magyarország megszállásának tekinthető." -tovább a cikkben.

http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=428#c11816

rendnek kell lennie

(Ákos, 2015.09.18 11:52)

ez a nagyfene igazságszolgáltatási vagyis rendbetartatási mánia begyűrűzött hozzánk is. Azt állítják sokan - nem voltam ott, de könnyen el tudom képzelni, hogy igaz -, hogy a polgármester személyesen beszélt a kisiskola ételosztó konyhásnénijeivel és konyhalányaival és megbízta őket azzal, hogy nagyon-nagyon alaposan figyeljenek oda, hogy minden kisdiák csak egyszer vegyen ételt, a hiányzókét se kérje ki senki és ha rendellenességet tapasztalnak, akkor azonnal jelentsék a renitens felelős tanítónéniket nála fel, mert majd jól megbünteti őket. Hogy pontosan milyen bütetés jár, azt lebegtetik, hagy féljen, fosson csak mindenki, de az biztos, hogy a mi napközistanítónénink negyedmagával már szerepel a listán, hiszen megette a saját kisfia által ki nem kért ételadagot. Mindezt kamera vette, bizonyíték van rá. A kamera képét egy előző ciklusban megválasztott, most pedig mandátummal már nem bíró, azaz valamikor volt önkormányzati képviselőnő nézi a saját okostelefonján. -- Szép sztori! Éljen az új magyar modell! -- Tény viszont, hogy az első 4 iskolai napon kb. 99% volt a moslékarány! A francia multinacionális cégnek bedolgozó közkonyha, aki az ellátást intézi, nem volt képes megbirkózni azzal a feladattal, hogy az új törvényi előírásoknak megfelelve, ehető ételt készítsen. Ezt a konyha vezetője is bevallotta. Az egyik óvodavezető mondta neki, hogy a gyerekek még a szájukba veszik a kanalat, csak azután köpik vissza a mosogatólének tűnő levet meg a nyers harcsapaprikást, de ha eltelik még néhány nap, akkor már biztosan nem fognak újból próbálkozni az evéssel, főzzön akkor akármilyen szuperjót is. Azóta valamennyire ehető az étel. Viszont a kamera figyel és lecsap a törvény, ha kell.

Re: rendnek kell lennie

(Ákos, 2015.09.18 11:59)

megismétlem a végkövetkeztetést: a globális terrorállam eszközeit kényszerítik ránk a magyarság álarca mögé bújva; aki egy kis hatalmat kap, azonnal lecsap a védtelen emberekre; eközben jóval túllépik hatáskörüket és már szinte minden pozícióban lévő személy rendőrként működik -- 0 azaz nulla kultúra és intelligencia, rendmániákus földbedöngölése mindenkinek, aki kilóg a soraikból. Ez van.

Re: Re: rendnek kell lennie

(Klári, 2015.09.19 07:09)

Mást vártál? Épp te csodálkozol, aki felvértezett vagy? Mit érezzen akkor a védtelen átlagember?
És mindég van lejjebb. Csak figyelj!

Új Kenyér

(Ákos, 2015.09.15 09:29)

Le kell írnom, amit személyesen megéltem idén augusztus 20-án és mostanra már fel is dolgoztam magamban az eseményeket, úgyhogy megvan a végső összegzés is, ami az előző ló-túloldala bejegyzéssel is összefüggésben van.

Már kezemben volt a várban a kürtős kalács, amit visszaadtam, amikor megtudtam, hogy 2.500, kiírva nem volt semmi. Ez még a kézműves vásár kapuján kívül volt, mert oda nem tudtunk bemenni, ugyanis szintén méregdrága volt. A szervezők jó pénzt szedtek a vásározó kézművesektől a standért és egyben a belépő látogatóktól is. Így őtőlük nemigen vásároltak már a családok és az árusok megtagadták a 15% kedvezményt is, ami a belépőjegyre állítólag járt volna a vásárlóknak. Jogosan. Két helyről is szedtek tehát jó nagy pénzt a szervezők. Megoldás: a belépőjegy teljes egészében levásárolható, így biztosítanak keresletet az árusoknak, akik megfizették a helypénzt. Jó lenne, ha legalább ezt a megoldást választanák a jövőre nézve, mert kisebb vagyon egy családnak amúgy a várbéli látogatás augusztus 20-án. Gondolom, aki nem harmincezerrel a zsebében érkezett, az nem nagyon ugrálhatott a várban és környékén ezen a napon.

Re: Új Kenyér

(Ákos, 2015.09.15 09:38)

Az Új Kenyér menete a sikló felső állomásától indult a Mátyás templomhoz. Kürtős kalács nélkül, kicsit sem csalódott gyerekkel várakoztunk arra, hogy szépen felsorakozzanak a viseletbe öltözött csoportok. Csalódás azért nem volt, mert érti már a gyerek 9 évesen is, hogy a túlárazást nem tudjuk támogatni. Szóval szépen gyülekeztek a hagyományőrző csoportok, szép népdalokat énekeltek, sorba rendeződtek, sokuknál nemzetiszín szalaggal átkötött friss kenyérrel. Lélekemelő volt. Előresétáltunk és vártuk az indulást, normál utcai ruhában, egyszerű magyar családként, mindenféle megkülönböztető jelzés nélkül, vagyis nem ködmönben, hanem normális utcai ruhában. Miért a ködmönösöket hozom fel? Mert ők löktek minket félre és taposták el a gyereket minden második lépésükkel. Viszont azt nem vették észre, hogy a teljes szépen felöltözött menetet hogyan verték át a huncut szervezők. -- Közvetlenül az indulás előtt megjelentek valahonnan a gólyalábas ripacsok, a menet élére álltak, buta vicceket puffogtattak és egyikük hegedűvel nyomta a klezmert. Hirtelen az egész úgy lett beállítva, mintha a menet, ami kb. 700 emberből állt és az Új Kenyér miatt jött össze eredetileg, ezeket a csepűrágókat kísérné végig a vár főutcáján.

Re: Re: Új Kenyér

(Ákos, 2015.09.15 09:42)

Konklúzió:
- hiába öltözik valaki ködmönbe, ha eltapossa a magyar gyereket
- civil ruhában is lehet valaki emelkedett lelkű magyar
- minden jószándékú menetelő átt lett verve
- a csepűrágók mindig akkor jelennek meg és állnak az élre, amikor már szépen felfejlődött a csapat
- a jószándékú magyarok viseletben ebből mit sem vesznek észre
- közben a bazseválás elnyomja a gyönyörű énekeiket
- végül mindez azzá fajul, hogy a csepűrágók után mennek és úgy látszik kívülről, mintha az egész miattuk lenne és őket kísérnék

Ja, és hogy hol a párhuzam az előzőekkel? Szerintem egyértelmű.

Re: Re: Re: Új Kenyér

(Ákos, 2015.09.15 11:14)

A vége lemaradt: mire a Szt. István lovasszoborhoz értünk a várban, az elölhaladó viseletes és ködmönös, a csepűrágókkal jópofáskodó, ivásról viccelődő stb., nagymagyar hagyományőrző csapat már olyan mértékben vakon taposott el maga körül mindenkit, hogy még a kenyérszentelés előtt gyorsan elhagytuk a helyszínt a Halászbástya egy oldallépcsőjén. Szinte menekülni kellett ebből az őrületből. Ezelőtt még néhány a sorban hátrébb álló viseletbe öltözött fiatal megpróbált énekelni, de elnyomta őket a hengzavar. -- TEHÁT: akik lelgelöl meneteltek viseletben és ködmönben, azok csak és kizárólag magukkal voltak elfoglalva, olyannyira, hogy a mellettük haladókat félrelökdösték, mert civil ruhában nem tartották maguk közé valónak, a kisgyereket meg a nagy piálásról szóló viccelődés közepette észre sem véve taposták, miközben a csepűrágókat követték gondolkodás nélkül. -- Akik hátrább álltak be a sorba viseletben, megpróbáltak valami lelket vinni az egészbe, de nem jutottak végül szóhoz, azaz az éneküket és a gyerekek zenélését elnyomta a hangzavar. A leghátul a menetben viseletben haladók ebből valószínűleg semmit nem vettek észre.

Re: Re: Re: Re: Új Kenyér

(Ákos, 2015.09.15 11:17)

Kíváncsi lennék, hányan látták át ennek a helyzetnek a visszásságát és a mondandóját.

Re: Re: Re: Re: Re: Új Kenyér

(Ákos, 2015.09.15 11:22)

Ez 10 éve még úgy volt, hogy oda lehetett férni és mindenkinek jutott kenyér, amit szívesen is adtak, hiszen mindenki egy cél érdekében érkezett: az Új Kenyér szentelésére.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Új Kenyér

(Klári, 2015.09.19 07:03)

Most erre mit válaszoljak neked?
Te tudod legjobban a választ.

a ló túlsó oldala

(Ákos, 2015.09.09 10:25)

mármint a ló túlsó oldalára való átesés: a fantáziatlan, a világot feketén-fehéren látó, a magyarságot kisebbrendűségi érzésük kompenzációjaként, mintegy drogként használó, diktatórikus hajlammal és kevés inteligenciával megáldott emberek így értelmezik a magyar létet, mint az ebben a filmben szereplő, hatalmat kapott ember.
Az ilyeneket tanította móresre Lúdas Matyi és Mátyás királyunk is országjárása közben. Ők most a magyarság nevében cselekedve lehetetlenítik el minden ember valódi életét és kibontakozását, csauseszkunál is rosszabb diktátorként !
Magyaságra és történelemre hivatkozva valójában félelemben tartanak mindenkit maguk körül és "jó polgárrá" akarják formálni, bekamerázva a településeket, feljelentve embereket a multi ármaszolgáltatónál stb. stb.
Amikor a barantás pólóban nyilazgató rokongyereket megkérdezik, hogy mi a modellben a legfontosabb szempont, akkor azt válaszolja: "igazságszolgáltatás" -- igen? és kinek az igazsága? --
Most látom, hogy nagy szerencse, hogy az msz nem jutott semmilyen hatalomhoz, és nem az a csalódás, hogy szétverték, hanem az, hogy sokan így értelmezték, ennyi jutott el hozzájuk abból, aminek nevében cselekedtünk. Itt most már szó sem esik az emberek terheinek enyhítéséről, a kibontakozásuk elősegítéséről, az önálló életlehetőség kereteinek megteremtéséről stb. -- ehelyett fegyelmezésről, pénzelvonásról, gyermekelvételről és pojácáskodásról.

Ákos

tehát ha a német sajtó szkeptikus néha, akkor annak van némi alapja, például amikor pojácák hívják meg, hogy hatalmukat fitogtatva mutassák be kiskirályságukat, ahol minden alattvaló vagy fél, vagy talpat (nem akartam sehgget írni) nyal ..... és ezt az egészet még ráadásul országos szinten terjesztik is, mint megoldási modellt Magyarország számára.erről a filmről beszélek:
https://youtu.be/z6SGOCKQ7vM

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »