Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Megtaláltam

(Klári, 2013.08.21 12:50)

"Az első lépés

..........Tetteikről ismerjétek meg őket! Elsősorban Krisztus ezen mondása érvényes Üzenetem minden olvasója számára! Tetteikről, azt jelenti, hogy tevékenységükről, tehát gondolkodásukról, viselkedésükről, a földi lét mindennapjaiban! A viselkedésetekhez a beszédetek is hozzátartozik, nem csupán cselekvésetek; a beszéd ugyanis cselekvés, melyet hatásában eddig alábecsültetek. Sőt, már a gondolatok is idetartoznak.
Az emberek azt szokták mondani, hogy a gondolatok "vámmentesek". Ezzel arra akarnak utalni, hogy a gondolatokért nem lehet őket felelősségre vonni, mert azok egy olyan szinten állnak, amely az emberi kéz számára elérhetetlen.
Ezért gyakran, a legkönnyelműbb módon játszanak a gondolatokkal, vsgy pontosabban kifejezve, a gondolatokban játszanak. Sajnos, ez gyakran, nagyon veszélyes játék, abban a könnyelmű tévhitben, hogy érintetlenül tudnak belőle kikerülni.
Ebben azonban tévednek; ugyanis a gondolatok is a "durvaanyagisághoz" tartoznak, és minden körülmények között a durvaanyagúságban is kell őket ledolgozni, mielőtt egy szellem képessé válik szabadon felfelé lendíteni magát, mihelyt eloldozta kötelékét a földi testtől.
Igyekezzetek ezért már gondolataitokat is állandóan Üzenetem értelmében vibrálni, oly módon, hogy csak azt akarjátok, ami nemes, és nem mentek bele alantas dolgokba, mert azt képzelizek, hogy senki sem láthat, vagy hallhat benneteket.
A gondolatok, a szavak és a külső tett, egyaránt a Teremtés durvaanyagúságának birodalmába tartoznak!
A gondolatok a finom durvaanyagúságban hatnak, a szavak a közbülsőben, a külső cselekedetek pedig a legdurvább, tehát a legsűrűbb durvaanyagúságban alakulnak ki. Tevékenységetek e három módja durvaanyagú.
De mindhárom mód formái szoros kapcsolatban állnak egymással, kihatásaik egymásba nyúlnak. Hogy ez mit jelent számotokra, hogy ez gyakran míly mélyrehatóan meghatározó módon hat ki létetek alakulásában, azt első pillantásra fel sem tudjátok mérni.
Ez nem jelent mást, minthogy egy gondolat is, jellege szerint önműködően még továbbhatva, képes, egy vele azonos jellegű formát a közbülső anyagiságban megerősíteni, s ezáltal erőteljesebb formává alakítani, ez a megerősített forma pedig ugyanígy ismét továbbhat, míg láthatóan megnyilvánuló formát nem ölt a legdurvább anyagiságban, anélkül, hogy úgy tünne, ti magatok részesek vagytok benne.
Megrendítő ezt tudni, mihelyt az ember ismeri e földi emberek gondolkodásbeli könnyelműségét és gondatlanságát.....(folyt. köv.)

logika vs. szívbéli tudás

(Ákos, 2013.08.19 00:57)

Csak kapkodom a fejem, annyi az új hír. Bármerre nézek, ha mélyebben átérezve átengedem magamon, forog a gyomrom, nem átvitt értelemben. A formális logika tényleg komoly teret nyert és eltérített nagyon sok embert. Ugyanakkor azt is érzem, hogy mindezek ellenére rendben vannak a dolgok, és valahol azok járnak jó úton, akik nem vesznek részt a hajcihőben. Furcsán átértékelődnek a dolgok és mindennél többet érőnek tartom, ha átölelhetem a kisfiam és a feleségem. Most ez a legfontosabb, eddig kemény apa voltam, az alapok megvannak, mostantól sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek az érzelmi biztonság nyújtására. Szükségük lesz rá a következő hetekben, hónapokban. Tényleg tombol a logika és rettenetesen veszélyes, hideg pengeérzete van és sokan, akikről eddig fel sem tételeztem, elmentek ezen az úton. Ez fáj nagyon.

Re: logika vs. szívbéli tudás

(Klári, 2013.08.19 11:33)

Kedves Ákos! Próbáld meg, hogy ne fájjon. Lehet, hogy hamar sikerül, lehet, hogy évekig küszködik az ember, míg sikerül. Nekem legelőször évekig tartott, míg valóban így tudtam érezni a dolgokat, nem csak az eszemmel tudtam. Míg megtanuljuk, hogy az érzelmeinket valóban mi irányítjuk.Utána már könnyű. Ez a nem ragaszkodás. Igazad van, amikor azt érzed, hogy "...mindezek ellenére rendben vannak a dolgok, ..." Ebben kell biztosnak lenni. Minden napot elvárás nélkül elfogadni. Sok erőt és kitartást kívánok a gyakorlásához.

Re: Re: logika vs. szívbéli tudás

(Gabus, 2013.08.20 10:35)

Kedves Klári!
És te hogyan gyakoroltad azt be, hogy az érzelmeidet irányítod? Tudnál útmutatást, tanácsot adni nekem?
Köszönöm.

Re: Re: Re: logika vs. szívbéli tudás

(Klári, 2013.08.21 08:50)

Mikor először hallottam azt, hogy az érzelmeinket saját magunk irányítjuk, azt mondtam, hogy ez nem igaz. De akitől hallottam, az még addig sosem csapott be, így elkezdett mocorogni bennem valami, hogy ki kéne próbálni, de hogyan. Valahogy úgy emlékszem akkor sikerült legelőször, mikor eszembe jutott ez a dolog, egy mérgelődésem alkalmával. Hirtelen el kezdtem magamat kívülről nézni, és a világmindenség szempontjából, hogy milyen kicsiny az a dolog, ami most emgem idegesít. Meg ha majd odaát leszek, milyen jót nevetek majd magamon.
Meg azt is mondta az a valaki, hogy mindenkivel az történik, amit megérdemel. ezt gyakran mondogattam magamban, mikor valami elkeserített, vagy felháborított. És próbáltam azt tudatosítani, hogy mit tudom én azt, hogy mi miért történik. A felettem való jobban átlátja a dolgokat, rá kell hagyatkoznom. Aztán vagy kiderül még ebben az életemben, hogy így volt jó, vagy nem. Ez nem az én dolgom.
Ja?! És valaki azt mondta egyszer egy előadáson, hogy nincs ahhoz jogom, hogy kétségbe vonjam a teremtő szándékát, hogy úgy nyilvánuljon meg, azt tapasztaljon meg amit Ő akar.
Ezek jutnak most eszembe. Nem megy egyik napról a másikra, és állandóan gyakorolni kell, és nem sikerül mindég azonnal. De pl ha hirtelen felkapom a vizet, és vitatkozni kezdenék valakivel, vagy ítélkezni kezdenék valaki felett stb. akkor abban a pillanatban eszembe jut, és másként állok a dolgokhoz. Mindenkinek más dolga van itt a Földön. Én csak magamon tudok uralkodni.
Ha számomra, az én szempontomból helytelen dolgot tapasztalok, akkor elmondok egy fohászt, amit még régen a "Hang" c. könyv üzeneteiben olvastam. Arra kérem a Mennyei Atyát, hogy irgalmazzon az illetőnek, és adja meg neki azt a kegyelmet, amire a leginkább szüksége van. Persze ezt a fohászt számomra pozitív megnyilvánulások alkalmával, tömegek, dolgok alkalmával is elmondhatom.
Emlékszem arra, mikor egy politikus nagyon negatív személy volt a szememben. Hónapokig gyakoroltam,gondolatban, hogy átölelem, és szeretem. Hát, nehezen ment, de egyszer csak sikerült. Most sem tartom helyesnek a cselekedeteit, de már nem bőszít fel, mert tudom, hogy ő is azt végzi, ami a feladata. . Még eszembe jutott valami, ami sokat lendített rajtam a gondolataim fékentartásában, , de az egy írás, amit meg kell keresnem, úgy tudom ide bemásolni.
Abd -Ru-Shin : " At igazség fényében c. könyvéből szertenék idézni azt a részt, ami az egész életfelfogásomat gyökeresen megváltoztatta, legnagyobb örömömre.Akkoriban méterekkel a föld felett repültem, és minden könnyűnek tünt. És ezt nem lehet elfelejteni, csak állandóan e -szerint élni.
Remélem, még ma megtalálom, és elküldöm.

Re: Re: Re: Re: logika vs. szívbéli tudás

(Gabus, 2013.08.21 09:14)

Kedves Klári! Hálásan köszönöm.
Jó, békés érzés volt olvasni a soraidat.
Igazából valami "módszer" az amiről úgy éreztem szükségem van rá. Most, hogy olvastalak, rájöttem, hogy a módszer pontosan az az út amin járok, a mindennapi törekvés.
Ritka mikor meglátom kívülről magam, ahogy te is írod. Bízom benne hogy sűrűsödik majd és szépen lassan "beérek". :o)
Szeretettel: Gabus

alapkérdés

(Ákos, 2013.08.16 11:52)

Igazából itt arról van szó, hogy a folyamatok számunkra kedvezőbb alakulása érdekében melyik a célravezető, a működő út: az, ha sok nemzetgyűlést tartunk, akár naponta, ha sok bölcsek köre alakul, ha sok és különálló szakrális tevékenységet végzünk, ha sok gyűlést szervezünk, akár gyökeresen más-gondolkodású előadókkal megfűszerezve, mert aki odamegy, arra ezek úgysincsenek túl nagy hatással, mint ahogy a jó előadók és tiszta mondandójú emberek sem nagyon már; vagy inkább az, ha egyszer alakul egy igazi Tanács és egyszer lesz egy igazi Nemzetgyűlés, akár Nagy-Szala. Vagy ezek a széttagozott kicsik oda vezetnek egyszer majd? Szóval a hatás, az Ősök segítsége, a Szűzanya Királynőisége és az egyéni felemelkedés szempontjából melyik a hatásos. Vagy éppen ez a jó, ahogy van? Mert ugyan az összefüggéseket nem látják át sokan, meg a háttérben mocorgók szándékait sem, meg a sátánista propaganda is csak néhány embert térít majd el, de a gyűlésből hazamenve, erővel feltöltődve majd mégis jobban viselkedik mindenki a családjával, férjével, feleségével, gyerekeivel és tisztességes, becsületes életvitelében megerősödve teszi a dolgát tovább? És talán éppen erre van szükség, hogy szétszórtan mindenhol megjelenjen a mag, akár úgyis, hogy mindegyik egyedülállónak és egyedül üdvözítőnek jelenti ki magát. Ha több Szent-Korona másolat járja egyszerre az Országot? És mindenhol történik rejtve valami tényleg szakrális is? Annak ellenére, hogy a környezet igen felhígult és még más erők is hatnak? Ez a kérdés, lehetne folytatni, de ez az alapkérdés. Mert végül mégis egyénileg kell meghaladni a mákonyt és sok egyéni cselekedet forr össze eggyé, szervezés nélkül is. A szervezés és a szervezett gyűlésen való részvétel pedig éppen hátráltatja a folyamatot és erőt vesz el a résztvevőktől, tiszta erejüket és figyelmüket éppenhogy másfelé irányítja és szétszórja.

Most

(Ákos, 2013.08.15 22:49)

Nagyon nehéz megfogalmazni, és reggel óta küzdök vele, hogy végre ne gondoljak erre. A legjobb lenne csendben maradni, de egyszerűen nem megy. Így hát megpróbálom a lehető legpontosabban és legrövidebben megfogalmazni. Az Apajpusztai előkészületek képeit nézve és a programot olvasva fogalmazódott meg bennem mindez, meg megnéztem András és Péter legutóbbi jeladós beszélgetéseit is. Az előkészületekben részt vevők előtt le a kalappal, boldog fiatal lányok festik az eligazító táblákat, az Asszonyok készülnek a Kenyérsütésre, férfiak festegetik a lelátópadok deszkáit, ácsolnak stb. Rengeteg jószándékú ember jó kedvvel dolgozik. Ez az ami miatt itt a számítógép előtt semmi jogom nincs bármit is mondani. A programot olvasva megakadt a szemem először egy előadáson, aminek a címe arra utal, hogy a Fénynek szüksége lenne az árnyékra és ezt a szükségszerűséget taglalja majd. Szerintem a Fénynek nincs szüksége árnyékra. Majd másnap szintén egy előadás már egyértelműen kimondja, hogy a rosszat szeretni kell, még néven is nevezi. Majd ugyanezt hallom Andrástól és Pétertől. Szerintem meg egyszerűen túllépni kell rajta, meghaladni. Az előadásokon szó lesz a kőmíjjesekről, amit szerintem szintén olyasmiféle előadó tart, majd megszólal valaki, aki előző alkalmakkor bebizonyította előadásában Bösztörön, hogy mindenki téved, aki ott van, majd Csánki Peti el is ment hozzá, komoly viták is voltak vele, és egy magánegyetem rektoraként politikusoknak osztogat díszdoktori címeket, meg nagy tányérokból álló láncokat. Ott lesz az a lovagrendfőnök, aki az MSZ zászlószentelésre 4 éve érkezett papokat eltérítette hajnalban a feladatuktól és meghiúsította, pontosabban kisiklatta így a Zászlóbontás Zászlószentelését. És órákon keresztül beszélhet ő is. Ez most akkor hogyan van? Köpenyes lovagok, kőművesek, vatikáni küldöttek tartanak előadásokat? Hol van a szervezők látása, átlátása? Vagy bármit lehet már nyíltan? Biztos vagyok benne, hogy erről egy csomóan nem is tudnak, ezért lehet ilyen nyíltan. És ez az, ami egyértelműen látszik, akkor mi van még a háttérben? Ma megalakult a nemzet bölcseinek tanácsa is, ami majd vasárnap áll ki a nép elé és hirdet ki valamit. Olyan érzésem van, mint amikor ment a szerepleosztás a gimnáziumi osztályban, majd az egyetemre bekerülve, meg ami most a szülők között megy majd a friss elsősöknél, hogy ki lesz az szmk, meg az elnöke stb. És megint kimaradunk, mert ez olyan könyöklős. Kimaradtunk a nagy kódosztásból is, ami heteken keresztül zajlott és az ország új vezetőit volt hivatott, az elmondások alapján, beavatni a kódokba. Mindenből kimaradunk. Lemaradunk az egyik nemzetgyűlésről, meg a másnapiról is. A történelmi esély 2009 márciusa és júliusa között volt meg. Azóta az msz már millió olyan dolgot csinált, vagy valakik az msz nevében, aminek semmi de semmi köze a Börzsönyi alapokhoz és a magyar lelkülethez. És ez már 2009 júliusában indult, vagy valakik számára soha nem is volt tiszta. Szóval kimaradunk ebből is. Ugyanakkor a dobosok mindenhonnan azt dobolják, hogy aki kimarad az lemarad. (A legszebb a fb oldal, ahol a tecso áruház beírt, hogy várja szívesen a pusztába érkezőket.) Ettől még lehet találkozni, barátkozni, jólérezni, szakrálni, tenni. De át is kell látni az egészet. Ez a sorscsapásom, hogy látom ezt és most ki kellett írnom magamból. Mert azt is kell tudni, hogy mire használják fel az egészet. Persze lehet, hogy akik mozgatják a szálakat, azokat is érheti majd meglepetés, de szerintem ez nem a következő napokban fog megtörténni, mert most nemzetiszín mákonyt hintettek a szemekbe. És nekünk éppen a mákony kitörlése lenne a feladatunk.

Nagyboldogasszony napja van

(Gabus, 2013.08.15 18:05)

:o)

Mi a teendő?

(Ákos, 2013.08.14 17:08)

Ezt az információt kaptam, hát továbbadom:

Mi vagyunk a földönkívüliek, vagyis hogy pontosítsak, amíg nem volt lezárva a Föld, addig lazán lehetett ki-be járkálni. A Galaktikus Alliance részeként pontosan olyan volt, mint ha ma leutazol a Balcsira. Azután jött a zár és a térbeli utazás megszűnt. Kerülőúton, azaz leszületve folyamatosan tartjuk az egyensúlyt. Egész 1485-ig ment ez, majd Mátyás zárta a kaput, de mostanra megnyílt.
A földi ember testét, genetikáját is magunk alkottuk, annak megfelelően, hogy a földi viszonyokban teljes életet élhessen a lélek és a szellem. Magunk teremtettük a növényzetet és az állatvilágot is. Mindezt egy nagy egység részeként, együtt a Teremtővel. Volt tehát földönkívüli beavatkozás, de ez csak ma tűnik így, mert mi magunk voltunk, akik beavatkoztak.
Ezt a sáskanépek nem értik. Elmagyarázni meg nem könnyű, elég most, ha mi tudjuk.
Abban a pillanatban, amint megszületik elegendő társunk fejében a gondolat, hogy a magunk által termelt javakat végre a magunk hasznára fordíthassuk és ezzel is segítsük azon társainkat, akik már a vegetálás szintjére süllyedtek az anyagi kiszolgáltatottság börtönében, abban a pillanatban eltűnik a rabszolgatartó. Felszívódik, volt-nincs. Ezt kiegészítve az is fontos, hogy akik viszont a társadalmi szervezés feladatának hivatásával érkeztek, végre fel merjék ezt a feladatot vállalni, legalább gondolatban. A környezet abban a pillanatban így fog alakulni és szinte észrevétlen, szempillantás alatt a helyükre kerülnek.

Re: Mi a teendő?

(Ákos, 2013.08.14 20:00)

Kiegészítés: viszont ha besétálunk a focipályára, akkor ott alulmaradunk. Ezért csalogatnak most minket a porondra a következő néhány nap mindegyikén. Övék a stadion és ők írják a játékszabályokat is. Mienk viszont minden, ami ezen a pályán kívül van! És a játékterük egyre szűkül. Ha mienk minden, ne hagyjuk magunkat becsalogatni a kelepcéjükbe. Ismerjük fel végre, hogy nekünk nem kell oda bemenni. A földet nem tudják felgöngyölni, a papír meg annyit ér, amennyire elfogadják. A gyülekezéseket ők szervezik. Mert már csak ennyire futja nekik.

Vallás. a gondolkodás leigázása....

(News, 2013.08.13 18:22)

dr.Szeszák Gyula nyugdíjas főügyész ismét remekelt:

."......Hát' mondhatnók ezt jól megcsinálta az istenverte marhája magának is, meg nekünk is; eredendő bűnt kerítve a nyakunkba a saját eredendő hülyeségéből adódóan. Dehát Ádám a hülye, akiről azt se tudjuk létezett e? Vagy mi utódai mindannyian, akik röhögés és lázadozás nélkül elviseljük, hogy a bűnbánat és a vezeklés kényszere, sőt vágya hassa át lelkünket? Márpedig e kényszer létezik és azonos magával a vallással, amivel az "istenközvetítő" papok - Lucifer követői - mételyeznek és terelgetnek münket nap mint nap.

Állítólag örökké hálásaknak kell lennünk istenünknek, hogy volt szives megteremteni bennünket. Erről így zengedezik Az Ember Tragédiája első színében az angyalok kara.

Imádjuk őt a végtelen kegyért, hogy
Fényében íly osztályrészt engedett.
Megtestesült az örökös nagy eszme,
Im a teremtés béfejezve már,
S az Úr mindentől, mit lehelni enged
Méltó adót szent zsámolyára vár.
De hol ez a szent zsámoly? Sehol! A feneketlen papzsák van helyette. A papoknak kell fizetnünk a bűnbocsánatért, a születésért, a halálért, a kántorért, a harangért, stb. ....."


http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/vilagnezet%20%20es%20vallas/vilagnezet%20es%20vallas.htm

Bajdik Otto gondolatai

(Mag, 2013.08.12 14:50)

https://www.youtube.com/watch?v=0pbZcx5HICw

Meszes-szódás mosószappan készítése

(News, 2013.08.11 13:49)

http://antalvali.com/boszorkanykonyha/meszes-szodas-mososzappan.html


:))))))))

Szépséges videó nekünk, ...

(Gabus, 2013.08.06 08:02)

...rólunk: http://www.youtube.com/watch?v=fUf3vKdTuG4

Bocsánat

(Klári, 2013.08.01 14:10)

Vénusz Projekt

Vénusz -terv

(Klári, 2013.08.01 14:08)

Nem volt szándékomban hozzáfűzni semmit a Vénusz -terv-hez, de most épp ez került elébem:
"....Akkor tud majd valósan, nagyot ütve egyre inkább lehullani az illúzió, ha az eddig fenntartott hamis információs hálórészeket sokan, minél többen lebontják magukban, és lekapcsolódnak róla valósan. Minél többen fogjátok nem fenntartani saját figyelmetekkel, amivel éppen azt figyelitek, hogy mikor bukik le, mert ezzel is erősítitek, mert maga figyelemből nyeri az energiát az a tudati háló illúzió.

Tehát ha minél többen dolgoztok magatokban saját legbelső igazságotok kimondásának felvállalásán, a saját életetekben, a munkahelyeteken, a családotokban, akkor fog egyre erősebben berezegni a tudati térbe az Igazság felvállalása, kimondása, és az fog megjelenni a külső világban is, akár abban a formában, hogy a Médiában tömeges bejelentések lesznek. ..."
Az egész írás itt található:
www.szivkozpont.eoldal.hu.
Még nem ismerem, én is most kaptam

Vénusz Projekt, egy lehetséges megoldás?!!

(sodzsu, 2013.07.30 09:46)

http://leleplezo.eu/?modul=oldal&tartalom=1183366

Egy bennünket is érdeklő oldal

(Klári, 2013.07.25 23:05)

Sok érdekes kérdést felvető, állástfoglaló és véleménynyílvánitásra is alkalmas oldal.

http://szabadgondolat.wordpress.com/2013/06/26/a-szazert-egyet-roviden-a-gondviselesrol/

Mai örömem:

(Gabus, 2013.07.25 10:11)

..egy fafaragó honlapja, melyen csodás, eredeti szellemiségű faragványokat láttam, valamint népdalszövegek között is bóklásztam:
http://www.afaragasz.com/gallery.php

:o)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »