Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A 4-es Metró furcsaságai

(Mag, 2013.09.23 12:28)

http://paranormal.hu/?p=126409#more-126409

Hamarosan ?

(Mag, 2013.09.17 12:21)

http://exopolitikamo.wordpress.com/2013/09/16/ison-elso-diplomatak-hamarosan-erkeznek-hozzank/

Re: Hamarosan ?

(kocsislaci, 2013.09.19 14:14)

Hamarosan megmentenek minket a zufók. Meg a fehérsárkány társaság meg a kobra meg a galaktikusfederácijó.
Nem kell tennetek semmit, mert úton van a mentősereg.
Nehogy meditáljatok, vagy fejlesszétek magatokat! Gondolkodnotok semmiképp sem szabad!

Re: Re: Hamarosan ?

(Ákos, 2013.09.20 12:16)

Kedves Laci! Ezt miből szűrted le? Egy betett internetes linkből, amire itt nem is történt reakció? Elemezd, világíts rá, hol téved az anyag, és mondd el, ezzel szemben Te hogyan tudod, érzed, gondolod. Ezzel segíthetsz másokon. A késztetés látom, igen erősen megvan erre benned, de még nem túl pallérozott a kifejeződése :).

Re: Re: Re: Hamarosan ?

(kocsislaci, 2013.09.20 12:34)

Palléroznám én, de hát a képességeim korlátaiba minduntalan beléütközök.
Annyit olvastam már a neten ezekről az említett jóságos lényekről, hogy már kicsit sok.
Nem a létezésüket vonom kétségbe, hanem a rájuk hivatkozó csenelinges-közvetítő-látó emberek jószándékát, bölcsességét. Lassan iparággá kezd fejlődni a spirituális ébredők információvágyát kihasználók-kiszolgálók sokasága. Közös ezekben, hogy a jövő időbe teszik a gondjaink megoldását mások által helyettünk. Abban biztos vagyok, hogy egy magasabb intelligencia, bölcsesség nem szenved szófosásban, mert az a mi emberi tulajdonságunk.

Re: Re: Re: Re: Hamarosan ?

(Ákos, 2013.09.20 12:49)

Egyetértünk.

offline?

(Klári, 2013.09.10 17:41)

Mit jelent az, hogy offline?

Re: offline?

(Ákos, 2013.09.10 19:28)

Azt jelenti, amit írtam, legalább két hete nem volt bekapcsolva se tv (magyar már 10 éve, de most külföldi sem), se rádió, és úgy 4-5 nap elteltével mindig csak rövid időre az internet, ha az ügyintézés szüksége úgy hozta. -- Utalni arra akartam, hogy semmit az égvilágon nem tudtunk abból, amivel most éppen borzolni próbálják a kedélyeket, és amikor megpillantottam hirtelen a rengeteg hírt, amiről lemaradtunk észrevétlenül, akkor tudatosodott bennem, hogy nagyon jól megvoltunk nélkülük. Itt most egyből feljöhet vagy 10-15 téma, amit rettentő fontosnak kéne tartani, és éppen az a legérdekesebb, hogy miután nem tudunk róluk, a kézzelfogható, ténylegesen megélt valóság teljesen mást mutat, mint ezek a hírek. Néha éppen az ellenkezőjét.
Azaz offline: lekapcsolódva a hálózatról.
Mégis töténtek fontos dolgok, de azok közvetlen emberi kapcsolatok révén. Olyan is, amit máskor esetleg napokig szerveztek volna interneten, majd hírt adtak volna róla, most meg tudja vagy 200 ember a faluban, de leírni az elmondottak alapján felesleges.
A működési elvre akartam utalni a rövid bejegyzéssel, mert ez újfajta működés, pontosabban a régi működés megjelenése. Első lépés a lecsatlakozás a manipulált hálózatokról, azaz off-line.
A megdöbbenés, hogy működik, és ilyen tisztán, az volt, ami miatt gyorsan ideírtam a lényeget. És már sok is, pár napig ismét nem kapcsoljuk be az internetet, a fordításhoz van elég telepített és nyomtatott szótár is a közelben.


Re: Re: offline?

(Klári, 2013.09.11 20:40)

Köszönöm a bőséges magyarázatot, bár én kimondottan a szó jelentését kérdeztem, mert nem találtam az internetes szótárban. Odáig tiszta volt, hogy off.

offline

(Ákos, 2013.09.09 20:58)

Minden a legnagyobb rendben, se tv, se rádió, napok óta még az internet sem volt bekapcsolva. A fontos dolgok már nem így érik el az embert, hanem közvetlenül.

Könyv ajánló

(Mag, 2013.08.26 11:04)

A magyar David Icke,....?

Grüll Antal : Atlan című írása

http://valosag.net/Grull_Antal_-_Atlan_(Az_emberiseg_eredete).pdf

Már sok mindent hallottam olvastam ebben a témában, de néha hátast dobtam... Nyomtatásban nem elérhető

Re: Könyv ajánló

(Ákos, 2013.08.27 08:12)

Végiglapoztam, hülönösen az volt érdekes megközelítés, hogy Atillát a Galaktikus Szövetség azért vonta ki a forgalomból orrvérzésébe fullasztva, mert nem volt hajlandó megsemmisíteni Bizáncot és Rómát, meg az, hogy a földi embereket bányászat miatt hozták volna létre, meg az, hogy István a félhüllő irtja a Magyarságot, meg az, hogy a mindennapi vallásos hit maga a pokol imádása. -- A Magyar ember, így Atilla sem azokkal a módszerekkel él, amivel a sáskanépek. A földi ember, pontosabban a földi emberi test, nem bányászatra, hanem az Élet kiteljesítésére lett létrehozva. István Apostolkirály. A sáskanépek istene nem azonos Istennel, ők tévednek, ettől még a magyar ember minden egyes percét Istennel együtt éli. -- Aki ezt a dolgozatot így összeollózta, az sáskanépi gondolkodással logikázik és mindent összekever, szépen elemezve a mihasznák mibenlétét, mintegy reklámot csinálva nekik, elbizonytalanítva a tisztességes embereket, iránymutatás nélkül. -- Most ez rettenetesen elharapózott, sztárolt előadók nyomják ezt a dumát interneten, mogy-on és mindenhol, tökéletesen buta modelleket felvázolva, amik már az első bevetített képnél elbuknak rendszerint, szerencsétlen emberek meg bekajálják, mert lám végre valaki kimondta a tutit. Aztán félelemmel feltöltve, teljesen összetört világképpel és jó nagy pofonnal a magyar lelküknek térnek haza robotolni tovább. Itt lóg ki a lóláb.

Re: Re: Könyv ajánló

(Ákos, 2013.08.27 10:15)

Az "Atlan" egyébként magyarázatot is ad erre. A mai napig atlantinak hívják magukat, a haderő is az észak-atlanti szövetség stb. Itt, ha általánosan ragadjuk meg, akkor egy atlanti - szkíta ellentétről beszélhetünk, ami kb. 6.500 éve áll fenn és vannak galaktikus gyökerei is. Szíria, Lbanon, Egyiptom stb. mind beleillik ebbe a képletbe és a szírek maguk is szíriuszi gyökerekről beszélnek, egyébként pedig a mai napig tartja magát a térségben az Őskereszténység, amiről ugyan kevés információnk van, én is csodálkoztam, amikor egy körúti keleti kereskedésben rengeteg Krisztus témájú szőnyeget láttam, akkor mesélte el a boltos.

Re: Re: Re: Könyv ajánló

(Gabus, 2013.08.27 14:55)

Kedves Ákos!
Elmennék abba a boltba a körúton. Kérlek, mondd meg merre, hol keressem!
Köszönöm!

u.i.: amúgy annyira örülök annak amit írtál. Olyan józanak és helyénvalóak a gondolataid. Általában is és most is.

Re: Re: Re: Re: Könyv ajánló

(Ákos, 2013.08.27 17:20)

Valahol a Corvin-köz oldalán volt a Körúton, 1-2 száz méteren belül vagy balra vagy jobbra, élelmiszert, fűszereket meg pipadohányt árultak és balra hátul a polc tele volt szőnyegekkel. Kisfiamnak vettem a születésére, kicsit talán giccses is a képe, de jó hatást éreztem, azóta is ki van terítve a padláson. Ez majdnem 7 éve volt.

Szerintem mára teljesen összeállt a kép mindenkiben, az előadások okafogyottá váltak. 1985 körül indult az első nyitás, 1991 erősítés, 1996 kapuk zárása, szünet, 2000 indult a Korona program, kapuk újranyitása, de most már nehezebb volt hozzáférni, mint a 90-es években, majd 2009 a lehetőség éve, azóta befelé fordulás és család, idén pedig a teljes katyvasz jellemzi ezt a folyamatot. -- Minden tudás át lett adva mindenkinek, ami a lényeg megragadásához kell. A sima előadások már nem működnek, már csak a lendület hajtja az előadót és a közönséget is. Viszont munka az van, ami miatt jó összejönni, és akkor akár úgyis kinézhet, mintha előadás lenne, de már nem az, hanem aki elől áll, az kaput nyit a hallgatóság segítségével, már ha tudja, hogy ez a feladat. -- Ebből senki sem marad ki, mert azok, akik fiatalságuk okán ebben az oktatásban és felismeréshullámban így nem vettek részt, azokban ez a tudás már eredendően megvan. Tehát mindenki készen áll, aki készen áll. Aki mást állít mint hivatásos előadó, az vagy beleragadt az előadásokba, brandet, márkát csinált belőle és nem tudja másként elképzelni a megélhetését, és ignorálja a Környezet jelen helyzetét, viszont idővel érezni fogja, hogy elszaladtak a körülmények és semmi sem úgy megy már, mint egy-két éve. Sok gyógyítónak, szellemi közvetítőnek is ez a tragédiája, amit nem ért és az új helyzettel nem tud mit kezdeni.

Re: Re: Re: Re: Re: Könyv ajánló

(Gabus, 2013.08.28 08:20)

Köszönöm, Ákos! A további gondolataidat is.
:o)

Re: Könyv ajánló

(Klári, 2013.08.28 06:58)

Szerintem itt sok igazság közé van rejtve a hazugság, ami nagyon veszélyes, de még nem olvastam végig. (Ellentmondás is van benne, mikről feljegyzést is készítek).
Gondolkodtam azon, hogy nem olvasom tovább, az első ellentmondásnál, de mégis meggyőztem magam az olvasásáról, mert tartalmaz még általam nem ismert dolgokat. Eddig ez a véleményem. Olvassátok el ti is az egészet, ha hajlandóságot éreztek, mert csak akkor derülhet ki valami. Vagy akkor sem?

Re: Re: Könyv ajánló

(Mag, 2013.09.02 09:37)

Klári , én is így voltam vele löködtem magam tovább az olvasásban.... és valóban kerültek elő félmondatokban akár, az összefüggések új sorba rendezésével gondolatok. Nyilván nem kell elfogadni belőle sokat... vagy akár valakinek semmit de, végül is nem bántam meg hogy elolvastam.

Olvasgatás...

(Mag, 2013.08.23 07:22)

Hú egy ideje nem jártam itt, nagyon jókat írtatok, nekem is lesz most min elgondolkoznom...
Ákos találtál videót a táborotokról? Szívesen megnézném, mivel nagyon nincs lehetőségem részt venni , de szívesen meghallgatnám.

Re: Olvasgatás...

(Juli, 2013.08.29 20:02)

https://www.4sync.com/dir/Tad6Y8qh/megosztani.html#dir=-I3LBFVR


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »