Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

(Klári, 2013.11.07 20:04)

Miért nem mindegy, hogy kősó-e, vagy tengeri só, mikor a kősó is egykori tengerekből keletkezett? Tudjátok mi a különbség, vagy csak valaki kitalálta, hogy a tengeri só egészséges, a másik nem?

Re: Só

(Béva, 2013.11.08 14:38)

Kedves Klári!

A különbség az, hogy már hozzá babráltak!
Én úgy tudom, Várhegyi Lászlótól, hogy a tengeri só csomagolásakor a gyártósoron, a doboz bezárása előtt, rá adagolják a Káliumot, ami tudjuk, hogy káros, mert mindenben ott van már, a Na:K...nak 40:1-hez arányban kellene lennie, ... ráadásul ha valaki kibontja a dobozt , eszébe sem jut azt összerázni és egyből a Káliumot szórja az ételére!
A kősó pedig a megszilárdult tenger vize, ami nem tartalmaz hozzáadott Káliumot!

De itt az oldalon olvashatsz bővebben igazságokat a tiszta sóról, dr.Papp Lajos, Várhegyi László, Tejfalussy András véleményei :

http://www.tisztaso.hu/

Putyin nem csak a Pravdának nyilatkozott...

(News, 2013.10.23 13:09)

Putyin, nevén nevezi az ördögöt és kimondja az "apage satanas" (távozz tőlem sátán) ígéjét.

Frissítések 1.) az oldal alján:

http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Putyin_nyilatkozat/Putyin.htm

:)))))

Aki még nem tudja

(Mag, 2013.10.22 07:11)

Új oldala, mert az előző eltünt. Kéri ossza meg mindenki.Nincs mindenki fent a facebookon.
Kozsdi T.
http://www.merites2.eoldal.hu/

Könyv

(Mag, 2013.10.21 11:35)

Egy-kis-olvasgatni-való
:-)
http://konyv.uw.hu/az_ido_rovid_tortenete/

Ákosnak

(Klári, 2013.10.17 13:00)

Kedves Ákos. Ne törődj vele, hogy válaszolunk-e,vagy se a gondolataidra, te csak irkáljad bátran, mi meg elgondolkodunk rajta, ha meg nekünk is eszünkbe jut valami, akkor mi is írunk. Legalább is magamból kiindulva.....

Re: Ákosnak

(Ákos, 2013.10.17 15:07)

Köszönöm szépen, ne vedd magadra, senki se vegye magára, én az e-mailekre gondoltam. De a visszajelzés hiánya lehet pozitív is, azaz mindenkinek annyira természetes és magától értetődő ez a problémakör, hogy sem hozzátenni, sem elvitatni nem akart semmit belőle. Mindenesetre a tendencia valós és minket is érint. Idővel lesz ebben a dologban nyílt színvallás is, nem baj, ha kicsit belesünk a függöny mögé.

Re: Re: Ákosnak

(Gabus, 2013.10.18 20:18)

Én is nagy örömmel olvasom mindig a hozzászólásaidat, Ákos.
Köszönet érte.

Re: Re: Re: Ákosnak

(Mag, 2013.10.19 18:12)

Ákos :-) Örömmel olvasom soraidat, hogy nem reagálunk, ne szegje kedvedet !

aktuális

(Ákos, 2013.10.18 09:12)

inforádio-hírlevel idézet:

"Ameddig lesz emberi szenvedés, mi is létezni fogunk" - hetilapszemle
2013. 10. 17. csütörtök 15:43

A Heti Válasznak a Máltai Lovagrend nemzetközi vezetője nyilatkozott.

-----------

ezt a kijelentést többféleképpen is lehet értelmezni, ez ilyen örömteli (freudi) elszólásféle

A jövő sikere

(Ákos, 2013.10.15 07:50)

Tegnap késődélután mindenre megjött a visszaigazolás is. Pontról-pontra, egyértelműen, tudatosan. (viszont válasz nem a megszólítottaktól)

Ma reggelre pedig az az információ is, hogy az előző 10 év nagy megmentősdiből mi hiányzott mindenhol: az Öröm.

A képlet felállt: Egyszerűség + Öröm + Hit + Kegyelem

Alapja: Magyar Lelkület + Ősök + Család + Természet

Re: A jövő sikere

(Ákos, 2013.10.15 08:08)

Kis kiegészítés a Hithez, a Vallásunkhoz, hogy eloszlassunk egy igencsak megosztó és zavarkeltő törekvést:

A Táltosok Jézus Krisztust az Égi Táltosnak nevezték és az Égi Szűz jelent meg nekik. Ugyanígy Szent Királyaink: Szent István és Szent László. Meg Szent Péter Apostol.

Bárki, ismétlem: bárki, azaz mindenki fordulhat hozzájuk közvetlenül. Élnek.


Egyszerű

(Ákos, 2013.10.14 15:14)

Valójában magam is türelmetlen vagyok, leginkább a tehetetlenség érzésétől, amikor azt látom, hogy jobb sorsra érdemes emberek, egyértelmű figyelmeztetés ellenére is, belegyalogolnak nyilvánvaló csapdákba. A cím és rang belebegtetése is ezek közé tartozik. Valójában a képlet nagyon egyszerű: és nem más, mint az egyszerűség. Minden működő dolog egyszerű. A Gyógyítás is. Egy gondolat, egy érintés, egy önzetlen kívánság a másik irányában már működik. A hókuszpókusz bonyolult. A logika bonyolult. Útvesztők. Ezért van az, hogy minél bonyolultabb rendszert választ valaki, minél több ún. iskolát elvégez, annál jobban belegabalyodik, és nemhogy tisztulna a kép, inkább egyre jobban összezavarodik. A jelenleg bevett kultúra azt sugallja, hogy a bonyolult az egyben értékesebb is. Pedig nem. Nézzünk egy magyar népdalt vagy egy néptáncot. Egyszerű, letisztult, mégis elementáris hatású. Ahogy haladunk a periféria felé, annál inkább cifrázzák. Elvész közben a lényeg. Ugyanígy van ez a Hittel, meg a filozófiával is. -- Még egy nagyon fontos alap: a közvetített Tudásért és Gyógyításért nem szabad ellenszolgáltatást elfogadni. A Jóisten megoldja más úton-módon, hogy legyen étel, fedél, sőt még kényelem is. A legkilátástalanabb helyzetben azok vannak, akik márkát építettek maguknak, és úgy alakították ki, hogy kénytelenek ebből élni. De ilyenkor idővel elszáll az ihlet és a képesség is. Ez alaptörvény. -- Túlbonyolításnak érzem az olyan üzeneteket is, amik a vásári kikiáltók szavajárásával "Aki kimarad, az lemarad" jellegű tartalmat közvetítenek. Senki nem fog kimaradni a kegyelemből. Mincs olyan, hogy november elsejétől már nincs kegyelem, mert bezárul a kapu. Ilyen nem létezik. A Kegyelem, vagy Ingyen-Kegyelem nehezen érthető azok számára, akik minden szolgáltatást patikamérlegen mérnek. Nehéz elfogadni, hogy valamiért közvetlenül semmit sem tettem, mégis működik. Nehéz bízni abban, hogy amikor már minden kilátástalan és elengedem magam, akkor nyúl értem Isten keze és kihúz. Aki nem adott még semmit ingyen, az nem is hiszi el, hogy kaphat is valamit ingyen. Pedig éppen ez a lényeg. Ezért nem hiszik el azt sem, hogy az összefogás, a nemzetegyesítés nem listák írásával fog megvalósulni. Nem kell a listán szerepelni. Majd az adott időben és helyen pontosan megmondja a szív, hogy mi a teendő. Most is így működik, folyamatosan. A nagy listaírogatásban, címosztásban, nemzetegyesítésben, világmentésben annyira lefoglalt emberek meghallják-e majd lázas sürgölődésükben azt a csendes hangot, ami tényleg hív? Kevesen, és éppen nem a lázas sürgölődők. Soha nem késő elcsendesedni és az egyszerűség fele fordulni.

van megoldás is

(Ákos, 2013.10.13 17:21)

Van megoldás is: Atillai alapokra helyezni Európát, a római helyett. Boldogasszony Szent Koronája alatt az Emberiség felszabadítása.
Röviden ennyi. A többi súlytalan, nem lesz erejük. Ha mégis, akkor azért mi vagyunk a felelősek. Nem szabad a Szent Koronát a kezükre játszani. Erre akarnak minden valós erőt felhasználni. Most lesz szükségünk türelemre. Nem szabad az anyagi világ megnyilvánulásait siettetnünk. Ha sietünk és kapkodunk, az a hitetlenségünk bizonyítéka. Most nem szabad címeket, rangokat, bélyegeket, egyenruhákat elfogadnunk. Jószándékú türelmetlenségünkre alapoznak. Ne adjuk magunkat ilyen könnyen. Bízzunk magunkban és a Jóistenben, Történelmünkben, jó tulajdonságainkban és az Elődeinkben. Menjünk inkább ki a Természetbe, kiránduljunk egy jót a családdal a lovaggáüttetésünk helyett. Jobban járunk így.

összeáll a kép

(Ákos, 2013.10.13 13:03)

Ez áll az egész ügy hátterében:

http://www.youtube.com/watch?v=AZvxSzf2UZ4

Dr. Tóth Zoltán József szabadon idézve: A Magyar Apostolkirálynak vétójoga van a pápaválasztásnál, amivel ezt megörökölve még Ferenc József is élt, így akadályozva meg, hogy köztudottan szabadkőművest
nevezzenek ki pápává.

Czeke Andrásnál (fb) is jó észrevételeket írtak ehhez, pl. II. András óta a Magyar Király Jeruzsálem Királya ...

Hozzáteszem, hogy a Magyar Királyság hármas egységében a Király, a Szent Korona, a Magyar Nemzet együtt uralkodik. Ha bármelyikük akadályoztatva van, akkor arra az uralkodói elemre száll az Erő, amelyik azt képes alkalmazni, felvállalni, kiteljesíteni.

Vagyis jelenleg a Magyar Nemzet kezében a döntés! Ha bármilyen földi uralkodót megkoronázunk, akkor ezt a jogot kiadjuk a kezünkből. Erre játszanak a köpenyesek éppen!

Ha deklaráljuk, elhisszük és érvényesítjük, hogy a mi Királynőnk Nagyboldogasszony, aki a Szent Koronát viseli, akkor kihúztuk a méregfogát a mesterkedéseiknek.

A konkrét, államigazgatási megnyilvánulása is rendben lesz ennek, időben létre is fog jönni, de földi uralkodót, aki rész-szakralitásokat bitorol, nem emelhetünk be így az Egészbe, mert vissza fog vele élni, mint eddig is tette a népek gyarnmati függésbe süllyesztésével az elmúlt évszázadokban. Nem bízhatjuk rájuk a Föld sorsát tovább.


Re: összeáll a kép

(Ákos, 2013.10.13 13:11)

Kis kiegészítés: a pápa nem Krisztus földi helytartólya, hanem Szent Péter Apostolé. Ez nagyon fontos tény!

A hírekben nem mondják, de ha kicsit körbenéz az ember, láthatja, hogy mennyi lovag meg vitéz lett a mi sorainkból is az utóbbi időben. Sőt október közepén kívánják a tanítók vitézi rendjét és a harcosok vitézi rendjét létrehozni, ahová csupa ismerős lett meghívva. Lehet, hogy ők jó szándékkal közelednek ehhez és örülnek, hogy így esetleg többet tehetnek, DE a helyzet az, hogy ez a mézesmadzag, amit az egójuk előtt húztak el éppen, egyenesen a bukáshoz vezet, ha pedig ezekhez a köpenyesekhez csatlakoznak és Nagyboldogasszony helyett földi király megkoronázásánál tevékenykednek, akkor az Országot és magát a Föld bolygót árulják el. -- Ezeket az előbbi sorokat nem én gondolom így, hanem csak mozgatta a kezem a Jóisten a billentyűzeten.

Re: Re: összeáll a kép

(Ákos, 2013.10.13 13:23)

Helyesen: helytartója

Szép ez a mézesmadzag, amit elhúztak a fiúk előtt, de a köpenyes csapat veszélyesebb, mint a fejjel focizó. Igaz, hogy ezeket azért bízták meg, hogy alantas ösztönöket ébresszenek fel egy alacsonyabb közegben, de a háttérben ugyanaz áll. Van még millió tényinformáció, de azokat az elmúlt pár évben itt már megírtam, akinek kell, az emlékszik rá, mik azok, amik kiegészítik és alátámasztják a végkövetkeztetést.

Vatikán után Budapest

(Ákos, 2013.10.13 01:00)

Akik tavasszal beültek a Szent Péter Székesegyházba fekete köpenyben - vezérük a pápával üldögélt a főoltár előtt, 2 napra rá jelentette be a pápa a lemondását - most a budapesti Országházban üldögéltek. Ide milyen parancsot hoztak? Két napon belül kiderül.

http://www.malteser.at/component/content/article/26-archivierte-meldungen-2013/211-900-jahre-jubilaeumsfeierlichkeiten-im-vatikan

http://www.maltai.hu/?action=new&newid=1213

Közben azért mennek a lovaggáütések és a rendi kinevezések is ezerrel. Akinek van szeme, az látja. Bár nagyon próbálnak úgy játszani, mintha a mi, az ország érdekében cselekednének, de valahogy már nem nagyon tudunk hinni a titkolódzós zsöllyebérleteseknek.

Re: Vatikán után Budapest

(Ákos, 2013.10.13 01:14)

Én fehér és esetleg piros köpenyt ismerek, eddig így mutatkoztak, itt most feketét hordanak és vöröset, szerintem azt sem tudják, mire használják őket, csak jól érzik magukat a szuverén útlevelükkel, a nyakékeikkel, a titok birtoklásával, a kiválasztottsággal és természetesen a mérhetetlen anyagi javakban való dúskálással. Törvény felettiek ugyanis. Magyarországon is nagyon elterjedt az utóbbi időben az ilyen mentalitás és igen anyagiasak, rátartiak, bár ezt kifelé ritkán mutatják.

http://www.youtube.com/watch?v=P9qG-DRPIUs

A teljes mise alatt kint ültek a pápa mellett, akik most a parlamenti pulpituson, de a kamera nem mutatta őket, csak messziről, mindenesetre a kézfogásból kiderült, hogy a pápa alárendeltjük volt. Aznap még, utána pedig le is mondott.

http://www.youtube.com/watch?v=Glxc1yKb8Jc


Re: Re: Vatikán után Budapest

(Ákos, 2013.10.13 12:13)

A Köpenyes csapat már nem is figyel annyira a részletekre (lásd a videót is az első cikk alján), nekünk pedig nemzeti összefogásról tartanak előadást a mogy-on és Szántai Lajos is éppen erre hivatkozott, hogy amíg előadását tartotta, a szomszéd sátorban éppen őt áztatta valaki. Nemcsak őtt, hanem mindent ami magyar, és már évek óta visszatérően:

http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/363219

Erről van szó:

http://www.kmfap.hu/index.php?article_id=546

http://atlatszo.hu/2013/06/03/egyetemi-diplomaja-sincs-a-zoldhatosag-vezetojenek/

http://www.kerteszferenc.eoldal.hu/

http://magyarokszovetsege.hu/2013/08/a-tortenelmi-sator-programja/

Továbbá:

http://kutasi.blogspot.hu/2013/10/17882-dr-horkovics-kovats-janos.html

http://www.kmfap.hu/index.php?article_id=554

Csak figyelemfelkeltésként raktam ide, mert teljesen azért ne legyünk már vakok, hogy mire akarnak minket felhasználni. Érzelmileg, emberileg, szakrálisan. Az erőnket, megmentőként mutatva magukat. Ez veszélyesebb, mint aki nyíltan ellenünk tör.

Félreértés ne essék, a Nyugati PU. mögötti máltai szegényvagonhoz vittem le minden nem használt ruhámat nagy zsákokban. Nem ez a probléma, hanem ami mögötte van. A karitatív tevékenység álca.« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »