Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BESZÉLGETÉS

 

archangel-uriel.jpg

Uriel fényesítsen, Mihály oltalmazzon Bennünket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Vádirati stílusban

(News, 2014.02.05 07:39)

"...Nagyon finom jelzések, de egyértelművé teszik, hogy fékek vannak beépítve a rendszerbe és az „Emberiség” nem őrülhet meg annyira, hogy egy bizonyos parazita faj feláldozhassa a saját túlélése , vagy annak illúziója érdekében. Ebbe a körbe remekül illeszkednek a kijevi események és azok eszkalációjának tervezett szándéka. Lehet és kell is a ramazuri, de bizonyos határokat nem léphetnek át. Úgy vélem ezt a „legfelsőbb” körökben már kezdik felfogni mindezt, de a középszintű paraziták és csatlósaik nem csak ateisták, hanem kifejezetten életellenesek. Azon a szinten mindenképpen véres-hurka –szerű megoldás kell következzék.

Tisztázandó: - mindez nem szeretet-nemszeretet kérdése, tárgy
- nem történelmi, geológiai vita-alap
- nem ufológiai és nem is zoológiai kérdés
- no meg egyáltalán nem spirituális mócsing...."

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php

Re: Vádirati stílusban

(Klári, 2014.02.05 19:27)

Krdves News!
Csak nem tán olvasod, netán ajánlod itt olvasásra ezt a "szeretettől " átitatott oldalt:http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php ???
Avagy elrettentő példának szántad? Ez esetben megértelek

butaság helyben -- összeesküvés nélkül

(Ákos, 2014.01.27 22:15)

Sajnos azt látom, hogy nem kell semmilyen gonosz külső erő ahhoz, hogy a kultúrát és a gyerekeket meg a családokat szétromboljuk, bőven elég hozzá az iskola és néhány tanár. Az iskola mellett működik egy zeneiskola is, ahol a szolfézs-előkészítősöket szinte minden alkalommal alázzák, többen már rosszbeírást is szereztek. Szerencsére minket ez nem érint, de ezzel akkor a zenetanulás el is van vágva, ha jövőre esetleg szintén nem vállaljuk ezt a terhet, ami a belépő lenne a zenetanulás világába. A zeneiskola társastáncot is oktat. Mondjuk nem értem, hogy elsősöket ilyenre miért küldenek a szüleik, és akkor miért nem inkább néptáncra, de ezt is lehet tetézni. Ma az üzenőben az állt, hogy a zeneiskolai farsangra a társastáncosok vegyenek FARMERT, a fiúk vigyenek játékPISZTOLYT, a lányok pedig hajráfot MAJOMFÜLLEL. Amit az iskolai tanítónénikkel is elkészíthetnek majd. -- Szerencsére társastáncra sem járunk, helyette volt a magyar néptánc, ami azonban novemberben és decemberben koreográfia betanulására korlátozódott, egyhelyben álldigálással, gyere ide, gyere oda, így meg így, és már a táncra csak kevés idő jutott, majd végül kidobták a nagyterem hátuljából szülőket is, mondván: a komoly szakmai, táncpedagósi munkát zavarják, mert itt bizony profi koreográfia betanulása folyik. Mondjuk, azt sejtettem, hogy egyszer ez majd így lesz, de hogy ilyen drasztikus lesz a szakítás 2 év után, azt azért nem hittem volna. Úgyhogy ilyen helyzetben ugrott a magyar tánc is Karácsony előtt. Addig meg voltam győződve róla, hogy a szülők is a tánceggyüttes közösségének részét képezték, persze lehet, hogy csak én akartam nagyon így látni. Tehát a lényeg, hogy a gyerekre teljes egészében igényt tartanak, a szülő meg kotródjon. Fizessen, vigye egy héten kétszer, meg a fellépésekre is időben, de egyébként csak zavaró tényező. A gyerekből meg csinálnak jó kis színpadtölteléket és büszkén mutogatják, hogy lám-lám, milyen szuper táncpedagógusok is vagyunk. -- Amit nem értek, hogy ezeket a dolgokat a szülők miért nem veszik észre. Az utóbbi néptáncos esetben talán természetes volt nekik a dolog, mert ők ezt simán egy különórának fogták talán fel és nem is igazán vágytak semmiféle közösségbe. De azt, hogy a fiúgyerekek kezébe pisztolyt adnak egy társastáncon (covbojok lesznek, még véletlenül sem indiánok), a lányokból meg majmot csinálnak, azt hogyan hagyhatják értelmes emberek? Hogy a saját gyereküket ilyen módon megalázzák és kulturálatlanná tegyék, amúgy a kultúra nevében. Ez hogyan lehet? És akkor az iskola tudatszűkítő és észgyilkos hatásairól még nem is írtam. És hogy ebben a tanárok is cinkosként részt vesznek? Hová tették a szemüket?

Re: azért van jó is

(Ákos, 2014.01.27 22:59)

A magyar néptáncot így felváltotta a kempo. Én úgy látom, hogy a kempo a baranta nagytestvére, kellő komolysággal és alázattal ill. szerénységgel. Utóbbi a barantáról nem nagyon mondható el. Amit meg csinál az ember, azt illik komolyan is venni, úgyhogy a két év magyar néptánc jó alap a további edzéshez. Test és lélek edzése, ez a mottó a kempón. Talán ez segít abban, hogy a tudat ne szűküljön, az agy ne sorvadjon és a lélek ne aszódjon össze az iskolában. Mert az iskola igen nagy mellénnyel azt állítja, hogy minden úgy van, ahogy ő mondja, áttételesen ez úgy csapódik le a gyerekekben, hogy amit viszont nem mond az iskola, az nincs is, és máris kész a tudatszűkítés. Ezért kell nagyon résen lenni és azonnal helyre tenni a dolgokat. Vagyis sokat tanulni együtt, de nem az iskolának, hanem éppen a tananyagot kiszélesítendő és mélyebben beágyazandó módon. Közben pedig tudatosítani a gyermekben, hogy ahol a mindennapjait tölti, ott amikor csak lehet, legyen laza és jókedvű, amikor meg a feladatmegoldás van, akkor pedig arra a kis időre figyeljen oda teljes erejével, hogy utána ismét engedhessen a szorításon. Sokan ezt fenntartják végig, és ezért éppen akkor lazul, amikor szükség lenne rá, ill. idegbeteg lesz egy idő után a mindig koncentráló gyerek. Hogy ezt miért nem tanítják a pedagógusoknak, az rejtély. A felmérők jegymentessége is éppen ellenkezőleg sül el: a gyerek szeretne maximumot adni, jelen esetben ez 100%, ha lenne jegy, akkor meg az 5-ös, ami ugye még 91% esetén is jár. Viszont a 91% az már régen nem a legjobb, tehát a gyerek frusztrált, jegyadásnál ez a probléma nem lenne. Így hát kénytelenek mindent 100%-osra megírni, pedig egy 5-ös is elég lenne. -- Azt hiszem, 8. után célszerű lesz szakmát tanulni! Technikus + érettségi, de szakmával a kézben továbbmenni, akár tudományos úton is, de valós alapokkal (vagyis nem absztrakt tudományokkal, mint gazdaság, meg jog meg ilyesmi). Tehát a hivatásnak legyen alapja a Valóság, abból is a Természetadta Valóság. Hogy lehessen alkotni is és teremteni. Szerintem egy erdészeti alapú Természetvédelemnek és Településfejlesztésnek itt 15 év múlva igen nagy keletje lesz. Ha addig túlélünk.

Re: Re: azért van jó is

(Mag, 2014.01.28 07:19)

Ez nagyon tanulságos írás volt.
Köszönöm hogy megosztottad velünk, és remélem teszel lépéseket ezzel kapcsolatban a családodon kívül is. Még, ha csak megjegyzések szintjén is, hogy "bogarat" ültess mások fülébe is .
ÉN SZOKTAM EZT CSINÁLNI EGY HANYAG MEGJEGYZÉS ODAVETÉSÉVEL, ÉS MONDJÁK KÉSŐBB HOGY IGAZAM VOLT.. :-) No átváltott nagyba, nem tudom hogyan, de most már így hagyom. Jó munkálkodást Ákos. Azért egyre több szülőnek nyílik a szeme mint hallom, és főleg az 50-es nagyszülőknek, akik aztán felhívják a figyelmet egyes dolgokra. Inkább mondják hogy izgága nagymama....

Re: Re: Re: azért van jó is

(kocsislaci, 2014.01.28 15:30)

Igen, nyílnak a szemek. Én kb 6 éve fordultam ebbe az irányba, de folyamatosan azt látom, hogy egyre többen ébredeznek körülöttem.
Ezért lehet az, hogy a megjósolt borzalmak nem tudnak bekövetkezni.
Szerintem hamarosan elérünk egy pontot, ahol szinte robbanásszerűen ébrednek az emberek és ez a világunkat talpra állítja. (mert még minden a feje tetején áll)

az oktatásról

(Klári, 2014.01.28 14:34)

És ki gondolta, hogy ez nem így lesz?
Csakis az a madár, aki a Hazug rókára rábízta asaját Országát.

Akik a világot irányítják valóban ?

(Link, 2014.01.22 12:10)

HUH..
https://www.youtube.com/watch?v=MTnWNL4fCFo&list=UU5WSNExfZvQmh0YKDFl3lIA#t=30

Re: Akik a világot irányítják valóban ?

(Ákos, 2014.01.24 11:59)

Jelen pillanatban MI magunk irányítjuk a világot. Most egy olyan éles helyzet állt elő, amikor mindenki azt lát belőle és azt él meg belőle, amit elhisz és amire vágyik. Vagyis amit el mer hinni, hittel. Ingyen Kegyelemben élünk, a Jóisten mindenkit a tenyerén tart, aki ezt felismeri. Örömben élünk, ha merünk örülni egyáltalán és tudunk még. Ez a titok az éppen futó fél évben.

Re: Re: Akik a világot irányítják valóban ?

(kocsislaci, 2014.01.24 15:54)

Ákossal megint egyet tudok érteni. A mi magunk világát irányítjuk talán 1 százalékban tudatosan, a többit tudat alatt. De egyre tudatosabban. És a sok kis világ mint a puzzle kapcsolódik és kiadja a nagy egészet.

Re: Re: Re: Akik a világot irányítják valóban ?

(Ákos, 2014.01.24 16:03)

Azért jó nyitott szemmel járni, ezért nem szabad sok most futtatott előadónak hinni, főleg ha nyíltan viseli a sziklás nyúlsziget meg a vízre épült város jelvényeit.

Re: Re: Re: Re: Akik a világot irányítják valóban ?

(News, 2014.01.24 17:26)

Liv O.2014. január 20. 20:57

" szép kis svédcsavar...
Kétségtelenül mesterséges időjárás van a haarp-nak köszönhetően.
Hogy eltereljék erről a figyelmet, kitalálták a vegyicsíkozást, ami valójában a jelzés nélkül repülőknek köszönhető megnövekedett légiforgalom miatt lett feltűnő jelenség, tehát látható alapja van -
de félelemkeltés céljából hozzunk létre egy fals összeesküvés-teóriát, hogy beterelhessük az ébredezőket egy karámba-akolba, irányítsuk őket is ,adjunk el nekik egypár hasznos holmit, rendezvényeken meg is mutathatják magukat, hányan tudatosodnak.
Szerintem a haarp működik és az teljesen elégséges, nem szaroznak vegyi anyagokkal, azokat úgyis jó pénzen megvesszük az élelmiszerekbe keverve. :o)
Van ebben ráció? "

Innen az idézet:

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2014/01/a-het-idokepe.html?showComment=1390247846116#c6568463796094803271

Re: Re: Re: Re: Re: Akik a világot irányítják valóban ?

(Ákos, 2014.01.26 14:00)

Akkor most a Kárpát-medencének kedveznek és Észak-Amerikára jár rá a rúd? Ez ellentmondásos. Vagy akkor mégsem ők irányítják, vagy a hatékonyságuk gyengült, vagy visszafele sült el, vagy így erősítik meg a tengerentúlon a hatalmat? Egy biztos, aktív romboló rendszerek működnek, borzasztó költséges és egyre fogcsikorgatóbb a fenntartásuk. Tehát leállításuk esetén viszonylag gyorsan normális, természetes irányba billenthetők át folyamatok, pl. a tudat, az emberiesség és az alkotás, helyben való teremtés irányába. Mintha itt felettünk egy óriási védőernyő lenne, ami már valamennyire semlegesíti az aktív romboló hatásokat, persze a végén egyszerűen le kell állítani.

jó hangulat

(Gabus, 2014.01.21 14:37)

Betyárnóták, nem is akárhogyan! :o)
http://www.youtube.com/watch?v=sY5PYVHKsqw
Tyuhajja!

Orbán 1988-as beszéde. Minden szóra odafigyelni !!!!!!

(News, 2014.01.21 13:07)

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6383#c64286

Egy érdekesség !

(Hírek, 2014.01.20 08:34)

A Római Lazio futballcsapat himnusza az 56-os magyar szabadságharcról szól, hallgassátok
Köszönjük Kulcsár Józsinak, a szívmelengető anyagot, melyet ezúton közkinccsé teszek:

Legyél büszke Te Magyar!

Hihetetlen, a Római Lazio futballcsapat himnusza az 56-os magyar
szabadságharcról szól, Ma is azt éneklik, "Avanti ragazzi di Buda, avanti
ragazzi di Pest"
*Avanti ragazzi... - Előre budapesti srácok! *
*Személyesen meggyőződtünk arról, hogy az olasz labdarúgó bajnokság egyik
élvonalbeli együttesének, a Lazio Rómának a himnusza valóban az 1956-os
Magyar Forradalomnak és Szabadságharcnak állít emléket. Az otthoni
mérkőzéseit a római olimpiai stadionban játszó Lazio szurkolóinak több
tízezres tömege valóban minden mérkőzésen elénekli az Avanti ragazzi di Buda, avanti ragazzi di Pest c. dalt, amely a klub himnusza. Mindezt hallva, sajtószolgálatunk arra kíváncsi, hogy hol voltak a magyar rádió, a magyar televízió, a magyar távirati iroda római tudósítói az elmúlt fél évszázadban? Hogyhogy erről nem adtak sohasem hírt?*
Az üdvtörténeti jelentőségű 1956-os magyar forradalom és szabadságharc szellemi öröksége és politikai üzenete megkerülhetetlen minden magyar ember és magyar intézmény számára. A budapesti utcákon kifolyt minden csepp vér
és minden áldozat népünk szabadságvágyának aranyfedezete, amellyel élnünk nemcsak jog, de kötelesség is.
A kíváncsiság és a nemzeti büszkeség indított el hogy Rómába utazzunk és az Olimpiai Stadionban legyünk tanúi az *Avanti ragazzi di Buda, avanti ragazzi di Pest* kezdetű himnusz éneklésének, élő hagyományának.

Ez történt meg 2013. december 2-án, a Lazio Róma - Nápoly mérkőzésen, ahol példamutatóan sportszerű mérkőzésen és megindítóan ünnepélyes szurkolás közepette elhangzott az egész magyar nemzetet dicsőítő és a szabadságharcnak leverését közömbösen szemlélő világot, világhatalmakat
ostorozó dal.

Megköszönjük a Lazio szurkolóinak a magyar szabadságharccal való nemzeti azonosulását és egyedülálló hűségét.

Re: Egy érdekesség !

(Hírek, 2014.01.20 08:35)

A fordítás itt van :

*Az olasz dal teljes szövegét, és annak nyersfordítását alább közzé
tesszük.*

Avanti ragazzi di Buda
Előre, budai srácok!

avanti ragazzi di Pest
Előre, pesti srácok!

studenti, braccianti, operai,
Diákok, napszámosok, munkások,

il sole non sorge piu ad Est.
a nap többé nem Keleten kel.

Abbiamo vegliato una notte
Átvirrasztottunk egy éjszakát,

la notte dei cento e piu mesi
száz és még több hónap éjszakáját,

sognando quest'alba d'ottobre,
októbernek ezen hajnaláról álmodva,

quest'alba dei giovan'ungheresi.
a magyar fiatalság ezen hajnaláról.

Ricordo che avevi un moschetto
Emlékszem volt egy puskád,

su portalo in piazza, ti aspetto,
hozd le a térre, várlak,

nascosta tra i libri di scuola
a tankönyvek közt elrejtve

anch'io portero una pistola.
én is viszek egy pisztolyt.

Sei giorni e sei notti di gloria
Hat dicsőséges napon és éjjelen át

duro questa nostra vittoria
tartott a győzelmünk,

ma al settimo sono arrivati
de a hetedik napon megérkeztek

i russi con i carri armati.
az oroszok a harckocsikkal.

I carri ci spezzan le ossa,
A tankok összezúzzák a csontjainkat,

nessuno ci viene in aiuto
senki sem nyújt segítséget,

il mondo e rimasto a guardare
a világ csak bámul

sull'orlo della fossa seduto.
a sír széléről.

Ragazza non dirlo a mia madre
Leány, ne mondd meg anyámnak,

non dirle che muoio stasera
ne mondd meg, hogy meghalok ezen az estén,

ma dille che sto su in montagna
mondd azt, hogy a hegyekben vagyok,

e che tornero a primavera
és visszatérek tavasszal.

Compagni noi siam condannati,
Bajtársaim, végünk,

sconfitta e la rivoluzione
a forradalmat leverték,

fra poco saremo bendati
nemsokára bekötött szemmel

e messi davanti al plotone
az osztag (~kivégzőosztag) elé állítanak.

Compagno il plotone s'avanza,
Bajtársam a sereg halad előre,

gia cadono il primo e il secondo
már elesik az első s a második,

finita e la nostra vacanza,
vége a szabadságunknak,

sepolto l'onore del mondo
a világ becsülete eltemettetett.

Compagno riponi il fucile
Harcostársam, tedd el a fegyvert

torneranno a cantare le fonti
a források újra énekelni fognak

quel giorno serrate le file
a napon, melyen zárjátok a sorokat,

e noi torneremo dai monti
és mi visszatérünk a hegyekből.

Avanti ragazzi di Buda,
Előre, budai srácok!

avanti ragazzi di Pest
Előre, pesti srácok!

studenti, braccianti e operai,
Diákok, napszámosok, munkások,

il sole non sorge piu all'Est.
a nap többé nem Keleten kel.

(P.A. fordítása)

*Lazio-himnusz:*

http://www.youtube.com/watch?v=bJtzrwcdoks<
http://www.youtube.com/watch?v=bJtzrwcdoks&honnan=Nemzeti_Hirhalo>

https://www.youtube.com/watch?v=Vgwrx-xl9KY

Egy másik változat magyarul ( elején olaszul kezdi ):
https://www.youtube.com/watch?v=73iSpIDFVj4

“meggyújtom ezt a gyertyát a szeretet nevében”.

(Béva, 2014.01.18 13:47)

Meditációra tanács, a rohanó, modern ember számára !!....napi pár perc !

http://maga-a-valosag.hu/?page_id=1503

Re: “meggyújtom ezt a gyertyát a szeretet nevében”.

(Gabus, 2014.01.18 23:00)

Ebben a témában nekem ez segített: http://www.youtube.com/watch?v=1hcRdX3y3zs

Ellopott Égbolt !!

(News, 2014.01.17 08:26)

NEMZETKÖZI TILTAKOZÁS! JANUÁR 25. - BUDAPEST csoportban.
Ellopott Égbolt - első magyar chemtrail ellenes rendezvény

" Nemcsak nekünk tűnt fel, hogy csíkhúzó repülőgépek szántják az égboltot. Mivel a kondenz csík csak 10.000 méter magasan keletkezik, sokunk számára érthetetlen volt, hogy mit permeteznek a fejünkre. A chemtrail ellenes aktivisták gyűlésének beharangozóját láthatjátok, ami január 25-én lesz Budapesten."


https://www.facebook.com/events/1405217386378396/permalink/1433769553523179/


VIDEÓ:
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=66f549c83


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Következő »